روزهای بهاری را با «تارت مارمالادی» تکمیل کنید


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه تارت مارمالادی را به شما آموزش داده ایم. این تارت را درست کنید و از آن لذت ببرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بهار اسدی: در این مطلب طرز تهیه تارت مارمالادی را به شما آموزش داده ایم. این تارت را درست کنید و از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه  تارت مارمالادی

مواد لازم:

 

آرد (الک شده): 200 گرم

کره: 130 گرم

پودر قند: 20 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

وانیل: یک چهارم ق چ

آب سرد: 2 ق س

مارمالاد توت فرنگی: 1 پیمانه

روغن مایع: 1 ق س

 

طرز تهیه:

 

1.    کره، پودر قند، وانیل و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله قاشقی مخلوط کنید. بعد آرد را به آن افزوده و با نوک انگشت مخلوط کرده تا به حالت خرده نان درآید. سپس آب سرد را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید و حالت چسبندگی نداشته باشد.

 

2.    خمیر را داخل نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

3.    نیمی از خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی گذاشته و به وسیله وردنه ای به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کنید. بعد آن را داخل قالب تارت گرد (به قطر 20 سانتی متر) که با روغن مایع چرب شده، بگذارید و با انگشت کناره های آن را مرتب و در قالب ثابت کنید.

 

4.    با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، سپس مارمالاد ریخته و پهن کنید.

 

5.    بقیه خمیر را داخل دو عدد کاغذ روغنی به وسیله وردنه ای به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید. برش ها را روی خمیر داخل قالب بچینید و به وسیله قلم مویی مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را روی آن بمالید.

 

6.    قالب حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سرآشپز

کد: 10916 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين بازدید: 2103 ساعت: 8:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
11 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.