غذاهای خواب آور را بشناسید!


پایگاه خبری لقمه: برای همه ما پیش آمده که بلافاصله بعد از غذا احساس می کنیم نیاز به خواب داریم. دلیلش هم می تواند خستگی بعد از یک روز کاری سخت باشد و هم غذاهایی که هر روز می خوریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سایت بدونیم ۹ غذای خواب آور را معرفی کرده است که احساس خواب آلودگی ایجاد می کنند به خصوص اگر با هم مصرف شوند:

 

محصولات لبنی

 

در میان محصولات لبنی پنیر سخت بیشترین تاثیر خواب آور را دارد زیرا حاوی مقدار زیادی کلسیم است.

 

بادام

 

بادام سرشار از تریپتوفان است. آمینو اسید تریپتوفان تولید ملاتونین که به هورمون خواب معروف است می کند. علاوه بر این بادام سرشار از منیزیم است که تنش های عضلانی را کاهش داده و احساس خواب آلود می دهد.

 

موز

 

شکر، پتاسیم و منیزیم یافت شده در موز باعث می شود تریپتوفان به آسانی وارد مغز شده و ایجاد احساس خواب آوری کند.

 

گردو

 

گردو تریپتوفان کمتری نسبت به بادام دارد اما منبع ملاتونین است. تحقیقات نشان داده است که گردو سطح این هورمون را در خون افزایش داده و ایجاد احساس خواب آلودگی می کند.

 

گیلاس

 

گیلاس حاوی مقدار زیادی ملاتونین است. خوردن یک مشت گیلاس تازه شاید زیاد تاثیری نداشته باشد اما خوردن یک لیوان آب گیلاس در کوتاه ترین زمان احساس خواب آلودگی می دهد.

 

چای بابونه

 

بابونه سرشار از گلیسین است. گلیسین آمینو اسیدی است که تاثیر آرام بخش دارد و عضلات و سیستم های عصبی را آرام می کند. با خوردن یک فنجان چای بابونه می توانید چشم ها را باز نگه داشته و به مسائل مهمی در زندگی تمرکز کنید.

 

تخمه کدو

 

تخمه کدو علاوه بر تریپتوفان حاوی مقدار زیادی منیزیم و زینک است. این محتویات تاثیر آرام بخش دارند و به سختی بعد از خوردن تخمه کدو میتوانید در مقابل چرت زدن مقاومت نشان دهید.

 

برنج سفید

 

برنج سفید حاوی شاخص قند خون بالایی است و ۳ تا ۴ ساعت بعد از خوردن آن باعث ایجاد احساس خواب آلودگی می شود.

 

ماهی

 

اسیدهای موجود در این ماهی ها تولید ملاتونین را بالا می برد و سطح هورمون استرس را در خون کاهش می دهد. تنها احساسی که بعد از خوردن این ماهی ها دارید این است که دلتان می خواهد بخوابید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 10949 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 1812 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
5 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
6 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
9 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت