۵ درصد سموم مصرفی در کشاورزی کم خطر هستند


پایگاه خبری لقمه: رئیس کارگروه کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع ومعادن ایران گفت: فقط ۵ درصد از واردات و مصرف سموم کم خطر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صد ا و سیما، سید مهدی حسینی یزدی با بیان اینکه فقط ۵ درصد از واردات و مصرف سموم کم خطر است، اظهارداشت:  از آنجا که باقیمانده سموم پرخطر روی محصولات کشاورزی می‌ماند، قرار بود مصرف و واردات سموم پرخطر حذف شود اما با اطلاعی که دارم هنوز موسسه تحقیقات، سموم پرخطر را ثبت می‌کند در حالی که باید حذف شود.

 

وی با بیان اینکه برای حفظ سلامت کشاورزان و مصرف کنندگان باید استفاده از سموم کم خطر رایج شود، اضافه کرد: هزینه‌های سنگین ثبت سفارش، عوارض، تعرفه‌ها و ارز آزاد واردات سموم موجب می‌شود سموم کم خطر و سموم نسل جدید کمتر وارد و مصرف شود.

 

حسینی گفت : وزیر و معاونان وزارت جهاد کشاورزی بنا دارند مسیر واردات سموم کمتر خطر را تسهیل کنند اما این امر هنوز محقق نشده است.

 

وی افزود: در حوزه واردات کود نیز به تقاضاهای ما مبنی بر اینکه واردات از طریق شرکت‌های دولتی سالانه ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش یابد تا کل واردات از طریق بخش خصوصی انجام شود، ترتیب اثر داده نشده است.

 

حسینی با اشاره به جلسه کارگروه کشاورزی اتاق ایران گفت: اجرای درست اصل ۴۴ قانون اساسی در واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، تضمین قیمت گندم و ثبت، عوارض، تعرفه‌ها و قیمت گذاری سموم از مواردی بود که در این جلسه رسیدگی شد زیرا اینها موجب شده است کشاورز هزینه زیادی را پرداخت کند.

 

وی افزود: قرار شد ماهانه جلسات کارگروه کشاورزی با حضور معاونان وزیر جهاد کشاورزی و اعضا برگزار شود تا مسائل و مشکلات را بررسی و زمینه حضور بخش خصوصی را در جلسات فراهم کنند، البته در جلسه امروز معاون زراعت این وزارتخانه حضور داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10998 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت بازدید: 1578 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
4 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
8 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
9 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
10 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
11 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.