چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود


پایگاه خبری لقمه: چهارمین همایش نانو فناوری در کشاورزی با همت کمیته نانوی جهاد کشاورزی از صبح امروز آغاز به کار کرد که در آن درخصوص موضوعاتی چون استانداردهای نانو و سرنوشت نانو مواد در محیط زیست بحث و تبادل‌نظر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حال حاضر در کشور 250 محصول مبتنی بر فناوری نانو موفق به دریافت گواهینامه نانو مقیاس شده‌اند که از جمله این محصولات می‌توان به کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر حاوی نانو ذرات و کیسه‌های با مقاومت بالا اشاره کرد؛ لذا با توجه به اهمیت وارد شده فناوری نانو در حوزه کشاورزی چهارمین همایش نانو فناوری در کشاورزی با حضور مسؤولان ستاد توسعه فناوری نانو و سازمان تحقیقات آموزش کشاورزی از امروز در محل موسسه تحقیقات، اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج آغاز به کار کرد و تا فردا 14 تیرماه ادامه دارد.

 
دکتر مریم هاشمی، دبیر علمی این همایش در مراسم افتتاحیه آن با اشاره به برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای برگزاری این همایش از سال 95 آغاز شد.
 
وی ادامه داد: در این همایش درخصوص نقش نانو فناوری در زراعت، باغبانی، صنایع دام و طیور و آبزیان بحث و تبادل‌نظر خواهد شد.
 
هاشمی با بیان اینکه در این همایش 60 مقاله دریافت شد، ادامه داد: از این تعداد 22 مقاله ارسال شده رد شدند.
 
دبیر علمی این همایش اضافه کرد: 65 درصد مقالات ارسال شده در قالب پوستر و 23 درصد در قالب مقالات شفاهی ارائه می‌شود.
 
وی همچنین اضافه کرد: در این همایش درخصوص موضوعاتی چون استانداردهای نانو، ضرورت ایجاد آزمایشگاه مرجع، سرنوشت نانو مواد در محیط زیست، الزامات انجام تست و بازاریابی اقتصادی و اجتماعی بحث و تبادل‌نظر می‌شود.
 
هاشمی، ارائه دستاوردهای فناوری نانو را از برنامه‌های جانبی این همایش نام برد و گفت: علاوه بر آن میزگردی با عنوان چالش‌های فراروی توسعه کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11098 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1841 ساعت: 1:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
4 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
8 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 بی‌اطلاعی اکثر شرکت‌ها از مزایای دانش بنیانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
11 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.