حفظ بینایی کودکان با موز طلایی


پایگاه خبری لقمه: محققان دانشگاه فنی کویینزلند استرالیا نوعی موز موسوم به موز طلایی پرورش دادند که سرشار از ویتامین A ‌است. براساس تخمین محققان سالانه بین 650 تا 700 هزار کودک در سراسر جهان به دلیل کمبود انواع ویتامین A جان خود را از دست می‌دهند و 300 هزار کودک نابینا می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، موزهایی که در سرزمین‌های شرقی آفریقا رشد می‌کنند، بخش عمده رژیم غذایی مردم اوگاندا را تشکیل می‌دهند. این موزها زمانی که سبز هستند چیده می‌شوند و سپس خرد شده و با بخار فرآوری می‌شوند. با وجود این که موزها منبع خوبی از نشاسته محسوب می‌شوند، میزان سایر مواد مغذی از جمله انواع ویتامین A‌ هستند. به همین علت محققان تلاش کردند تا نوعی موز پرورش دهند که غنی از ویتامین A باشد.

 
 
به گزارش ساینس دیلی،محققان برای این منظور ژن‌های نوعی موز کوچک را که در گینه نو رشد می‌کند و به‌طور طبیعی حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است به موز کاوندیش پیوند زدند و در طول چند سال گونه جدیدی موسوم به موز طلایی را پرورش دادند که رنگ آن نزدیک به نارنجی بوده و سرشار از ویتامین A است.
 
 
تاکنون این موز تنها در ایالت کویینزلند استرالیا پرورش داده شده؛ اما اخیرا ژن‌های این گیاه به اوگاندا ارسال شده تا به انواع گونه‌های محلی پیوند شود. محققان امیدوارند تا سال 2021 میلادی کشاورزان اوگاندایی بتوانند گونه‌های جدید موز حاوی ویتامین A‌ را پرورش دهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11156 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير بازدید: 1940 ساعت: 9:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
حذف وعده‌های غذایی کمکی به کاهش قند خون دیابتی‌ها نمی‌کند کارشناس ارشد تغذیه گفت: ورزش در بیماران دیابتی سبب تنظیم قند خون و کاهش نیاز به دارو می‌شود.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.