به گزارش لقمه، محمد علیمی متخصص تغذیه در گفتگویی گفت: مصرف هلو در درمان بیماری های حاد عفونی، بیماری های کلیوی و کم خونی مفید است. وی ادامه داد: مصرف هلو در طول روز موجب کاهش کلسترول خون، درمان کننده خوبی برای بیماری های قلبی و عروقی، موثر برای رفع دردهای شکمی، درمان کننده دردهای روماتیسمی، کمک به هضم بهتر غذا، درمان کننده افسردگی، خستگی و سرفه های شدید است. علیمی اظهار داشت: هلو حاوی قند و کربوهیدرات زیادی است که خاصیت انرژی زایی بالایی دارد و به دلیل داشتن فسفر برای کسانی که اختلالات عصبی دارند مفید است. وی در پایان تاکید کرد: مصرف هلو سیستم ایمنی بدن را در مقابل برخی بیماری های عفونی محافظت می کند همچنین آب هلو موجب تقویت و بازسازی پوست های آسیب دیده می شود و موجب رفع چاقی و تناسب اندام می شود.