دانش کشاورزان بهره‌وری تولید را بالا می‌برد


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه کشاورزی را اقتصادی می‌کند و بهره‌وری را بالا می‌برد، دانش تولیدکننده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد علی طهماسبی امروز (۲۰ تیرماه) در جلسه تجلیل از کشاورزان برتر خراسان‌ جنوبی گفت: آب و خاک در کشاورزی بسیار حائز اهمیت است و اگر در زمینه استفاده از این دو نعمت مراعات نکنیم پاسخ بدی را در آینده خواهیم بود.

 
وی ادامه داد: می‌توانیم در خراسان‌جنوبی با همین سطح زیرکشت و آب مصرفی موجود تولید مناسبی داشته باشیم و این نشان از استعداد بالای منطقه در زمینه کشاورزی است.
 
معاونت وزیر در امور باغبانی با تاکید بر تاثیر دانش در افزایش بهره‌وری در کشاورزی، تصریح کرد: کشاورزان با تجربه‌ای داریم و باید از تجربه این افراد در راستای آموزش به سایر کشاورزان استفاده شود.
 
طهماسبی اظهارکرد: علاوه بر آب و خاک انتخاب گیاه و رقم گرده دهنده و گرده گیرنده نیز باید همگن باشد تا بتوانیم نتیجه محصول به دست آوریم.
 
وی تاکید کرد: کشاورزان باید تبادل اطلاعات و دانش فنی داشته باشند تا شاهد ارتقای محصولات کشاورزی باشیم.
 
معاونت وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: آنچه کشاورزی را اقتصادی می‌کند دانش فرد تولید کننده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11195 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 1102 ساعت: 1:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
9 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
11 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانه‌شان پیدا کردند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.