کالاهای خوراکی چقدر گران و ارزان شد؟


پایگاه خبری لقمه: در هفته گذشته کالاهای خوراکی نوسان قابل ملاحظه‌ای در قیمت نداشت، اما میوه‌ها با ۶.۱ درصد بیشترین کاهش قیمت و همچنین تخم‌مرغ با ۳.۲ درصد بالاترین درصد گرانی را به خود اختصاص دادند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده‌فروشی کالاهای خوراکی در هفته منتهی به ۱۶ تیرماه امسال از این حکایت دارد که قیمت لبنیات نسبت به هفته ماقبل و هفته مشابه ماه قبل بین ۰.۲ تا ۰.۳ درصد گران شده است. بهای تخم‌مرغ حدود ۳.۲ درصد افزایش داشته و هر شانه تا بین ۹۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ تومان فروش رفته است.

 
در گروه گوشت‌ها، گوشت قرمز ثبات قیمت داشت و هر کیلو گوشت گوسفند با استخوان حدود ۴۵ هزار و ۳۰۰ تومان و گوشت گاو گوساله بی‌استخوان تا ۳۸۰۰۰ تومان در سطح شهر عرضه شده است اما قیمت گوشت مرغ تا هر کیلو ۷۲۹۰ تومان عرضه شد که با افزایش قیمت ۱.۵ درصدی همراه بوده است.
 
برنج دیگر کالایی بود که کاهش قیمت ۰.۲ درصدی نسبت به هفته قبل و هفته مشابه ماه قبل داشته است، در حبوبات نیز ثبات قیمت ثبت شد.
 
گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد که میوه‌ها در هفته منتهی به ۱۶ تیرماه ۶.۱ درصد و نسبت به هفته مشابه ماه قبل تا ۳۶ درصد ارزان شده است. در مقابل سبزی‌ها با رشد ۲.۴ درصدی همراه بود.
 
همچنین قند و شکر تا ۰.۶ درصد ارزان شد، چای گرانی ۱.۴ درصدی داشت و روغن نباتی تغییر قیمتی را تجربه نکرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 11196 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 1061 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟