زمان صرف شده قبل از پخت: 10 دقیقهزمان پخت: 25 دقیقهمواد لازم برای 5 نفر:کره یا مارگارین 1/4 فنجان پیاز کوچک خرد شده 1 عددسیر ریز خرد شده 1 عددشکر قهوه ای 2 قاشق چایخوری آب 1/2 پیمانه نمک (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه و سفید 1/4 قاشق چایخوریدارچین 1/8 قاشق چایخوریکدو تنبل 600 گرمطرز تهیه:کره را در قابلمه نسبتاً بزرگی روی حرارت متوسط ذوب می کنیم. بعد از آن پیاز، سیر و شکر را تا 2 دقیقه تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود. بعد از آن کدو تنبل، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده تا به جوش بیاید. حرارت زیر قابلمه را کم کرده به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.بعد از این مراحل، مخلوط داخل قابلمه را به مخلوط کن نتقال داده تا مخلوط کرم مانند صافی درست شود. این مخلوط را دوباره داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت برای حدود 8 دقیقه می گذاریم. سوپ کدو تنبل سرآشپز لقمه آماده است و آن را گرم سرو می کنیم.