پیشگیری ار سرطان با خوردن انبه


پایگاه خبری لقمه: میوه انبه یا Mango دارای ویژگی های ضدالتهابی و ضدسرطانی است. انبه شامل ویتامین C و بتاکاروتن است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چند ترکیب پلی فنولیک مثل اسیدگالیک با پلیمرهای بزرگ تر آن به نام  گالوتانین مرتبط با  فعالیت های ضدسرطانی و ضدالتهابی هستند.

 
در طی آزمایشی که محققان روی ۱۱ نفر افراد سالم ۲۱ تا ۳۸ سال انجام دادند ،پس از جمع آوری نمونه های خون و ادرار این افراد به مدت ۱۰ روز ، مشاهده کردند  افرادی که ۱۰ روز مرتب ۴۰۰ گرم انبه میخوردند ، ۷ متابولیت اسید گالیک در ادرار آنها مشخص شد و بعد از ۱۰ روز دو متابولیت میکروبی با مصرف انبه دفع شدند.
 
افراد سالم داوطلب از یک هفته قبل از شروع این تحقیق از مصرف مکمل های غذایی که حاوی منابع بالای اسید گالیک میباشند مانند چای ، توت ها و  انگور اجتناب کرده بودند. وجود داشتن متابولیت های پیروگالول و اسید گالیک بعد از ۱۰ روز در ادرار انسان نشانگر جذب، متابولیسم و دفع شدن مشتقات گالویل انبه میباشد.
 
پس باید انبه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. زیرا انبه یک منبع کامل برای گالوتانین و اسید گالیکاست و بنابراین انبه یا مانگو دارای ویژگی ضدسرطانی و ضدالتهابی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11378 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد بازدید: 1673 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
4 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
5 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
7 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 ارتباط انبه با بیماری التهاب روده ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
10 کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.