چیکن کورن داگ با سس باربیکیو


پایگاه خبری لقمه: برای تهیه این غذای خوشمزه، لازم است بلغور آسیاب شده ذرت در اختیار داشته باشید تا خمیر کورن داگ را بتوانید با آن درست کنید. مراحل تهیه این غذا کاملا ساده است و تنها نکته قابل توجه، اندازه مواد است که به درستی اضافه شوند تا خمیر هنگام پخت، پف کرده و ترد شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برای تهیه این غذای خوشمزه، لازم است بلغور آسیاب شده ذرت در اختیار داشته باشید تا خمیر کورن داگ را بتوانید با آن درست کنید. مراحل تهیه این غذا کاملا ساده است و تنها نکته قابل توجه، اندازه مواد است که به درستی اضافه شوند تا خمیر هنگام پخت، پف کرده و ترد شود.

 
طرز تهیه چیکن کورن داگ با سس باربیکیو

مواد لازم:
 
    ۲ پیمانه مرغ ریش ریش شده
    ۱ پیمانه سس باربیکیو
    ۱ پیمانه آرد
    ۱ پیمانه بلغور ذرت
    ¼ پیمانه شکر
    ۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۱ عدد تخم مرغ
    ۱ پیمانه شیر
    روغن سرخ کردنی
    سس باربیکیو
 
 
طرز تهیه:
 
1-در یک کاسه، مرغ ریش ریش شده را با سس باربیکیو مخلوط کنید.
 
2-در یک سینی، یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. از مخلوط مرغ دو قاشق غذاخوری به شکل استوانه باریک درون سینی بگذارید. همین کار را با بقیه مواد و با فاصله از هم ادامه دهید.
 
 3-درون هر کدام از این استوانه ها، یک سیخ چوبی بگذارید.
 
4-سینی را به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار دهید تا مواد سفت شوند.
 
5-در یک کاسه، آرد، بلغور ذرت، شکر، جوش شیرین، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
6-تخم مرغ و شیر را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
 
7-سپس مخلوط آرد را درون یک لیوان پایه بلند بریزید.
 
8-روغن سرخ کردنی را درون یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید کاملا داغ شود.
 
9-مرغ هایی که همانند بستنی چوبی یخ زده اند را درون خمیر فرو کرده و سپس درون روغن داغ بیندازید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
 
10- آن ها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
 
11-در آخر، چیکن کورن داگ را با سس باربیکیو سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 11512 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد بازدید: 3409 ساعت: 9:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
11 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.