5 جایگزین طبیعی قند را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: همه ما می‌دانیم که قند برای بدن ما خوب نیست و بیماری‌های مختلفی را به وجود می‌آورد، اما متأسفانه در اغلب غذاها و نوشیدنی‌های روزانه وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ازآنجایی‌که نمی‌توان قند را به‌طور کامل از رژیم غذایی حذف نمود، اما می‌توان جایگزین‌های طبیعی را انتخاب نمود. در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 
عسل خام
قبل از هر چیزی باید بدانید که عسل و عسل خام باهم تفاوت دارند! عسل معمولی گرده کم و فروکتوز بالایی دارد، و فروکتوز عامل اصلی بیماری‌های دیابت، چاقی و بیماری‌های کبدی است.
 
از سوی دیگر عسل خام سرشار از ویتامین، مواد مغذی و آنزیم‌های دست‌نخورده است. علاوه براین آنتی‌اکسیدان‌های قوی دارد که با تقویت سیستم ایمنی و متعادل‌سازی میزان فشارخون، حساسیت‌ها را از بین می‌برد.
 
شیره
شیره که برای پخت‌وپز بسیار مناسب است حاوی تمام مواد مغذی مانند: آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم، است که از شکر تصفیه‌شده گرفته شده اند. کلسیم و منیزیم دردهای دوران قاعدگی را از بین می‌برد.
 
پودر نارگیل
همه ما درباره فواید روغن نارگیل چیزهای زیادی می‌دانیم اما درباره فواید پودر نارگیل چطور؟
 
پودر نارگیل با داشتن نوعی فیبر به نام اینولین، جذب گلوکز را کند کرده و برای دیابتی‌ها بهترین انتخاب است. این پودر همچنین حاوی مواد مغذی مانند زینک، پتاسیم، و کلسیم بوده اما سرشار از کالری است!
 
شهد آگاو
با جوشاندن برگ گیاه آگاو آبی، شربت آگاو به دست می‌آید. شهد آگاو از قند شیرین‌تر است، درنتیجه با مقدار کمی از آن می‌توانید خوراکی و نوشیدنی خود را شیرین کنید. اما ازآنجایی‌که فروکتوز آن بالاست باید در مصرف آن افراط نکنید.
 
قند خرما
خرما سرشار از فیبر است که با کلسترول مبارزه کرده و از چاقی پیشگیری می‌کند. ویتامین‌های گروه ب به متابولیسم غذا کمک کرده و باعث ایجاد سلول‌های خونی جدید می‌شود.
 
اگرچه این موارد جایگزین خوبی برای شکر و قند به شمار می‌رود، اما به این معنا نیست که می‌توانید در مصرف آن زیاده‌روی کنید. طبق گفته سازمان بهداشت انگلستان میزان مصرف روزانه شکر ۳۰ گرم یا هفت حبه قند است. اگر به دیابت مبتلا هستید، پیش از تغییر در رژیم غذایی خود بخصوص در رابطه با قند، با پزشک خود مشورت کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامتی

کد: 11554 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 2067 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.