تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی


پایگاه خبری لقمه: دو مخترع ایرانی موفق به تولید سوسیس گیاهی شدند که حاوی گردو بوده و مضرات سوسیس و کالباس‌های بازار را ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سوسیس یکی از محصولات گوشتی فراوری شده که توسط کلیه فرهنگ‌های مختلف در دنیا پذیرفته شده است. سوسیس‌ها به دلیل تنوع در انواع و طعم‌های مختلف که متناسب با همه سلیقه هاست، همچنین انعطاف پذیر بودن پروسه تولید و قیمت قابل رقابت با سایر محصولات گوشتی، مواد اولیه ارزان از طرفداری‌های زیادی برخوردار است.

 

از سوی دیگر به دلیل زمان کوتاه آماده سازی که موجب صرفه جویی در وقت مصرف کننده می‌شود از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان برخوردار است. در سال‌های اخیر تغییرات اساسی در آگاهی‌ها و عادات تغذیه‌ای مصرف کنندگان روی داده است. همانطور که مصرف کنندگان بیشتر به سلامتی توجه می‌کنند توجه تولید کنندگان نیز به سمت تولید مواد غذایی با چربی، نمک، کلسترول و محتوای کالری کمتر متمرکز شده است.

 

محصولات سوسیس و کالباس از جمله ترکیبات غذایی هستند که به میزان زیادی در غذاهای فوری و آماده مصرف که به شدت نسل جوان و نوجوان را به خود جلب کرده استفاده می‌شود و متاسفانه شامل ترکیبات غذایی ارزشمندی نبوده و علاوه بر این‌ها دارای میزان چربی اشباع بالایی است که موجب ابتلا افراد در سنین پایین به دیابت و بیماری‌های قلب و عروقی می‌شود.

 

استراتژی‌های ممکن در گسترش تولید محصولات گوشتی مورد بررسی قرار گرفته اند و یکی از مهم‌ترین این استراتژی‌ها تهیه فرمولاسیونی برای غذاست که میزان ترکیبات ناسالم و مضر برای انسان از جمله چربی و بافت‌های پرچرب را کاهش داده و آن‌ها را با ترکیبات سالم و ایمن که می‌توانند از ابتلا به بیماری‌ها جلوگیری کرده جایگزین کنند.

 

در همین راستا مخترعان ایرانی در صدد آمدند تا سوسیس و کالباس را با مواد اولیه‌ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می‌توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.

 

همچنین در این سوسیس و کالباس از آرد لپه هندی و آرد ذرت استفاده شده که می‌تواند یک محصول گوشتی جدید با ارزش غذایی بالاتر و سالم‌تر نسبت به محصولات رایج در بازار مصرف را ارائه کند.

 

در این محصول جدید بهبود ویژگی‌های بافت پایداری، حفظ آب و چربی در امولسیون گوشتی، بهبود پروفیل اسیدهای چرب و اسید امینه، همچنین کاهش درصد گوشت و چربی در مواد اولیه این سوسیس و کالباس به کار گرفته شده است.

 

استفاده از این مواد می‌تواند در کاهش قیمت تمام شده سوسیس و کالباس تاثیر گذار باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10802 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 2343 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت