حجتی وزیر جهاد کشاورزی دولت دوازدهم شد


پایگاه خبری لقمه: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 164رای موافق،محمود حجتی را به عنوان وزیر جهاد کشاورزی دولت دوازدهم انتخاب کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس با164رای موافق، 94 رای مخالف،23 رای ممتنع و 7 رای باطله از 288 نماینده حاضر، محمود حجتی را به عنوان وزیر جهاد کشاورزی انتخاب کردند.

 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم را از سه شنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی آغاز کردند و بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در پنج روز و هشت جلسه کاری به اتمام رسید. 
 
حجتی هفدهم مهرماه 1334 در شهرستان نجف آباد به دنیا آمد، وی در سال 1354 در دانشگاه کار پذیرفته و در سال 1366 از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.
حجتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان حضرت امام خمینی (ره) مامور تشکیل جهادسازندگی در استان چهارمحال و بختیاری شد.
 
وی با وقوع جنگ تحمیلی در سال 1359 و با حضور مستمر در جبهه های جنگ علاوه برکمک به راه اندازی ستادهای پشتیبانی مهندسی جنگ خود به عنوان یک جهادگر در عملیات های مختلف حضور یافت.
 
پس از پایان جنگ تحمیلی از سال 1368 تا 1373 استاندار سیستان و بلوچستان بود.
سال 1373 مجری طرح سد کرخه شد.
از سال 1376 تا سال 1379 تصدی وزارت راه و ترابری را بر عهده گرفت.
حجتی در سال 1379 که قانون ادغام وزارت کشاوری و جهاد سازندگی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، مدیریت و هدایت وزارتخانه جدید را عهده دار شد.
خودکفایی گندم برای نخستین بار در دوران پنج ساله تصدی وی در وزارت جهاد کشاورزی رخ داد.
در سال 1384 به عنوان رییس هیات مدیره هلدینگ عمران و مسکن بنیاد مستضعفان کشور منصوب شد.
 
با تشکیل دولت یازدهم در سال 1392 به عنوان وزیرجهاد کشاورزی از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.
 
خودکفایی گندم و 21 درصد رشد تولیدات بخش کشاورزی در مقایسه با سال آغاز به کار دولت و رساندن آن به مرز 118 میلیون تن از دستاوردهای این دوره بود.
 
تولید محصولات و نهاده های راهبردی، ایجاد اشتغال، حفاظت و صیانت از منابع طبیعی و عملیات آبخیزداری، توسعه زیرساخت‌ها، طرح‌های توسعه و خودکفایی گندم، دانه‌های روغنی، برنج، چغندر قند و نیشکر، حبوبات، پنبه، نهاده بذر و نهال،ایجاد و توسعه‌ سامانه‌های نوین آبیاری،افزایش تولید زیتون، توسعه، تولید و فرآوری گیاهان دارویی و توسعه باغ ها در اراضی شیب دار، توسعه صادرات، آبخیزداری، زراعت چوب،تولید گوشت قرمز، شیر، مرغ و تخم‌مرغ، توسعه نوغانداری، پرورش ماهی در قفس، توجه به زنجیره‌های عرضه و مدیریت بازار و تامین عرضه محصولات راهبردی و توسعه گلخانه ها از اهم برنامه های حجتی برای دوره دوم اداره وزارت جهادکشاورزی اعلام شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11601 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 2580 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری آسان با 10 سم زدای طبیعی هنگامی که در حال اجرای برنامه سم زدایی خود هستید، حتماً ظرف غذایی را همراه خود داشته باشید تا غذاهای مورد نیاز در این دوره را بتوانید با خود به هر جایی ببرید؛ از محل کار گرفته تا مهمانی خانه دوستان.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.