انجیر تازه برای سلامتی مفید است یا انجیر خشک؟


پایگاه خبری لقمه: انجیر تازه و انجیر خشک هر دو ارزش های غذایی بالایی دارند؛ انجیر خشک برای مصرف روزانه و منظم راحت تر بوده، اما می توان گفت انجیر تازه حاوی موادمغذی بیشتری نسبت به انجیر خشک است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، انجیر تازه و انجیر خشک هر دو ارزش های غذایی بالایی دارند؛ انجیر خشک برای مصرف روزانه و منظم راحت تر بوده، اما می توان گفت انجیر تازه حاوی موادمغذی بیشتری نسبت به انجیر خشک است.
 
کالری، فیبر و ویتامین K
نصف فنجان انجیر خشک حاوی ۱۸۶ کالری بوده و همین میزان از انجیر تازه (تقریبا برابر با ۶ عدد انجیر تازه کوچک) حاوی ۱۷۸ کالری است. هر دو نوع انجیر مقدار فراوانی فیبر دارند، به طوریکه هر وعده ی مصرفی حاوی تقریبا ۷ گرم فیبر معادل ۱۸ درصد از نیاز روزانه فیبر در مردان و ۲۸ درصد در بانوان است.
 
همچنین این میزان از انجیر تازه و خشک محتوی ۱۱.۵ میکروگرم ویتامین K برابر با ۱۳ درصد از نیاز روزانه بانوان به این ویتامین و ۹ درصد از نیاز روزانه مردان می باشد. هر دو ماده مغذی فیبر و ویتامین K به حفظ سلامتی کمک می کنند، به طوریکه فیبر مانع از یبوست شده و ویتامین K نیز در انعقاد خون موثر است.
 
ویتامین A
ویتامین A موجود در انجیر تازه بیشتر از انجیر خشک است. نصف فنجان انجیر تازه کوچک،۳۴۱ واحد بین الملل ویتامین A دارد که ۱۵ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را در بانوان و ۱۱ درصد از نیاز روزانه در مردان را تامین می کند. در حالیکه همین میزان انجیر خشک تنها حاوی ۷ واحد بین الملل ویتامین A است.
 
دریافت کافی ویتامین A از طریق رژیم غذایی به دید بهتر در شب کمک کرده و حافظ سلامت سیستم ایمنی است. همچنین در سلامت رشد سلول های قرمز خون و نمو بافت های جدید تاثیر دارد.
 
ویتامین های گروه B
انجیر خشک ویتامین های گروه B کمتری نسبت به انجیر تازه دارد، زیرا مقداری از ویتامین های گروه B موجود در این میوه در پروسه خشک شدن از بین می رود. بدن از این گروه ویتامینی برای تولید انرژی و حفظ سلامت سلول های قرمز خون و رشته های عصبی استفاده می کند.
 
یک فنجان انجیر تازه کوچک حاوی ۷۲۰ میکروگرم از ویتامین B5 بوده که معادل ۱۴ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است.
 
درحالیکه نصف فنجان انجیر خشک ۳۲۳ میکروگرم از این ویتامین B را دارد. همچنین نصف فنجان انجیر تازه کوچک حاوی ۱۴۴ میکروگرم ویتامین B1 بوده، در صورتیکه همین میزان از انجیر خشک دارای ۶۳ میکروگرم ویتامین B1 است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11643 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 1699 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
4 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
6 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
7 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 چقدر در روز میوه خشک بخوریم ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 یکی از فایده های مصرف کم کالری مشخص شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
10 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
11 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.