95 درصد محصولات کشاورزی کشور سالم است


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر و رئ سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی گفت: 95 درصد محصولات کشاورزی کشور سالم است و جای هیچ گونه نگر انی در مصرف آن ها وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی باغستانی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری همایش ملی انگور در بجنورد به خبرنگار ایرنا گفت: سالانه 120 میلیون تن محصول کشاورزی تولید می شود که عمده این محصولات هم ارگانیک است.

وی افزود: تولید محصولات کشاورزی نباید به هر قیمتی افزایش یابد بلکه مسائل زیست محیطی و سالم بودن آن باید مورد توجه قرار گیرد.
 
باغستانی اظهار کرد: از نظر تولید محصولات باغی در کشور تنوع خوبی داریم و تنها اجازه ورود آناناس، موز، نارگیل و انبه به واردکنندگان میوه داده شده است و در مابقی محصولات با دنیا رقابت تنگاتنگ داریم.
وی ادامه داد: مصرف سموم در اراضی و محصولات کشاورزی کشورمان کمتر از میانگین جهانی است؛ اما برخی کشاورزان ایران از سموم برای میوه های تازه خوری استفاده می کنند که این امر مورد قبول دیگر کشورها نیست.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنانش از کاهش تولید محصولات کشاورزی در چند سال اخیر خبر داد و علت آن را هم تغییر اقلیم و خشکسالی دانست.
 
وی گفت: این وضعیت سبب شده تا با کاهش 15 تا 25 درصدی محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته در مقایسه با سال ماقبل آن مواجه شویم.
همایش ملی انگور که از روز شنبه در بجنورد آغاز شده است عصر امروز پایان می یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11692 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 1277 ساعت: 1:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.