طرز تهیه دلمه برگ مو


لقمه: برگ مو یکی از سبزیجاتی است که هم اکنون در بازار موجود است و دلمه آن نیز بسیار مورد علاقه مردم ایران است.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده نیم كیلوگرم
برنج یك پیمانه
بلغور گندم و باقلای خرد شده و گوجه درختی ورق شده و پیاز داغ از هر کدام نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی و زعفران آب شده از هر کدام سه قاشق غذاخوری
نمك، زردچوبه، فلفل سیاه وقرمز و برگ مو به میزان لازم
روغن یك و نیم پیمانه
سركه نصف پیمانه
شكر پنج قاشق غذاخوری
سبزی دلمه چهار پیمانه
زرشك 1/4 پیمانه


طرز تهیه:

گوشت چرخ‌كرده را در پیازداغ تفت داده، زرشك و گوجه درختی را اضافه می‌‌كنیم. بلغورگندم و برنج را چند ساعت خیس كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن با كمی آب می‌‌پزیم و به آن زعفران می‌‌زنیم. سپس سبزی‌های خردشده را به مواد اضافه كرده و باقلا را هم جداگانه آب‌پز می‌‌كنیم. كلیه مواد فوق را با هم در یك ظرف مناسب مخلوط كرده و طوری هم می‌‌زنیم كه خمیر نشود. سركه و شكر را مخلوط كرده و دو قاشق غذاخوری آن را به مواد بالا می‌‌افزاییم. سپس مخلوط آماده شده را در برگ‌ها قرار داده و می‌‌پیچیم. در ظرف مورد نظر دو لایه برگ خالی قرار می‌‌دهیم و بعد دلمه‌های خام را به صورت فشرده در كنار هم قرار می‌‌دهیم. مقداری پیازداغ، زردچوبه، فلفل، روغن و یك لیوان آب مخلوط كرده و آن را روی دلمه می‌‌ریزیم و دم می‌‌كنیم. ده دقیقه قبل از تمام شدن مرحله پخت، باقی‌مانده سركه و شكر را اضافه می‌‌كنیم.


نكات:

اگر سركه را در هنگام دم گذاشتن اضافه كنیم باعث سفت شدن برگ‌ها می‌‌شود.

سبزی دلمه شامل (تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، شوید، ریحان، ترخون، مرزه و نعنا) است.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.





کد: 1172 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 8173 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


nahidazimi

basalam.besyarmofid vaarzande ast tashakor.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت