40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای مازندران سرمایه گذاری شد


پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که در دوره فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از 40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای استان سرمایه گذاری شد .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ربیع فلاح روز دوشنبه در آئین افتتاح فاز نخست مجتمع گردشگری و تفریحی سلیمان تنگه شهرستان ساری افزود: این میزان سرمایه گذاری علاوه بر اشتغالزایی ، توسعه اقتصادی و تغییر محور و مسیر این توسعه از بخش کشاورزی استان به گردشگری را به دنبال دارد .‌

وی اظهار داشت: استان مازندران با برخورداری از 120 رشته رودخانه به طول بیش از پنج هزار کیلومتر با مناطق حاشیه ای زیبا و بیش از دو سوم جنگل های هیرکانی به عنوان سرمایه بی نظیر در دنیا ، استعدادهای زیادی در بخش گردشگری دارد .
 
فلاح بر شناسایی این استعدادها و رفع بوروکراسی اداری در مسیر سرمایه گذاران بخش گردشگری تاکید کرد و افزود : عرصه های طبیعی باید مدیریت گردشگری شود و از تمام ظرفیت ها و ایده ها همچون ایجاد حوضچه های ماهی برای گردشگر و یا غذای بومی و محلی در جذب گردشگر کمک گرفت .
 
وی بر اجرای طرح ایجاد مجتمع های گردشگری از رودخانه تا دریا و مطالعه دقیق تر از کل مناطق مستعد تاکید کرد .
فاز نخست مجتمع گردشگری و تفریحی سلیمان تنگه همزمان با پنجمین روز هفته دولت بهره برداری شد.
 
این طرح زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی مازندران با سرمایه گذاری بخش خصوصی شامل بازسازی و تجهیز 100 واحد اقامتی ، ایجاد فضای سبز کامل مجموعه به وسعت 50 هزارمترمربع ، احداث 100 آلاچیق حاشیه رودخانه ، سفره خانه سنتی، محوطه سازی و احداث آبنما و درمانگاه در مدت سه ماه اجراشده است.
 
اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح 60 میلیارد ریال از طریق تسهیلات بانکی بوده است.
این طرح زمینه اشتغالزایی مستقیم و دائمی را برای 55 نفر فراهم کرد و به صورت غیرمستقیم هم روزانه 150 تن از روستائیان محلی در این طرح در مدت سه ماه مشغول کار بودند.
با بهره برداری از این طرح ، در مجموع 250 تخت اقامتی به تخت های مازندران افزوده است.
اجرای فاز دوم این مجموعه شامل سورتمه، تله کابین و وی آی پی در کنار تاج سد ، تا 2 ماه دیگر آغاز خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11720 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 1930 ساعت: 3:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
7 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
8 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
9 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 ترکیدگی میوه، بلای جدید باغ های مرکبات مازندران ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.