از مهر ماه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها طبخ می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر علوم و رییس صندوق رفاه دانشجویان از ارائه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دانشجویان از مهرماه سال جاری می توانند از غذای این رستوران‌ها که دارای کیفیت و تنوع زیادی است استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس ذوالفقار یزدان مهر در گفت‌وگویی با اعلام این مطلب اظهار کرد: صندوق رفاه دانشجویانن وزارت علوم در سال ۹۴ به صورت پایلوت در دانشگاه‌های یزد، تبریز ،اصفهان، فردوسی مشهد وتهران  درکنار سلف دانشجویی، رستوران‌هایی به عنوان رستوران‌های مکمل ایجاد کرد و اکنون در بسیاری از این سلف‌ها روزانه بیش از ۱۴ هزار پرس غذا طبخ می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های کشور در کنار سلف خود رستوران‌های مکمل را تاسیس کرده‌اند و ۳۰۰۰ تومان اعتبار برای هر دانشجویی که از غذای این رستوران‌ها استفاده کند، در نظر گرفته می‌شود تا دانشجویان غذای باکیفیت و متنوعی را با قیمت مناسب و تخفیف داده شده دریافت نمایند.
 
رییس صندوق رفاه دانشجویان با تاکید بر این که روزانه بیش از ۳۰ نوع غذا در رستوران‌های مکمل دانشگاه‌ها طبخ می‌شود گفت: برخی از دانشگاه‌ها نظیر دانشگاه اصفهان رستوران‌هایی‌ را با عنوان گل یاس ایجاد کرده اند که دانشجویان می‌توانند جشن‌های فارغ‌التحصیلی، ازدواج و سایر مراسم‌های خود را با قیمت حداقلی در این رستوران‌ها برگزار کنند.
 
مهندس یزدان مهر در پایان خاطر نشان کرد:  ایجاد رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها علاوه بر اینکه موجب رضایت دانشجویان خواهد شد از نظر هزینه به نفع وزارت علوم نیز خواهد بود چرا که وزارت علوم برای هر دانشجویی مبلغ ۵ هزار تومان به عنوان یارانه‌ غذا پرداخت می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11774 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 1829 ساعت: 10:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
6 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 رستوران‌هایی که از لیدی گاگا و رابرت دنیرو و جاستین تیمبرلیک مشهورترند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9 دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ آذر
10 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت