پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم برگزار می‌شود


پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم در تاریخ 18 تا 21 مهر در مرکز نمایشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه به نقل از دبیرخانه پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف فرآورده‌های غذایی سالم در جامعه، در استای سیاست‌های سازمان غذا و دارو و با همکاری، تشکل‌ها، واحدهای تولیدی و دست‌اندرکاران مرتبط در حوزه تولید و سلامت با شعار «غذای سالم برای همه» برگزار می‌شود.

بر اساس گزارش این دبیرخانه برگزاری این جشنواره در طول چهار سال گذشته مزایای فراوانی را به همراه داشته که از مهمترین آنها می‌توان به شناخت و آگاهی مصرف کنندگان از محصولات غذایی، همچنین ترغیب و تشویق تولید‌کنندگان به تولید محصولات سالم برای رقابت در بازار اشاره کرد.

این جشنواره با ماهیت ترویج، فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی، هم‌اندیشی و تبادل دستاوردهای تولیدی برگزار می شود و تلاش می‌کند تا در پنجمین سال برگزاری بتواند نقش تأثیرگذار خود را در حوزه سلامت و ایمنی غذا ایفا کند.

از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه می‌توان به برگزاری نمایشگاه تخصصی با حضور واحدهای تولید کننده‌ غذای سالم، برگزاری گردهمایی طلایه‌داران ایمنی و سلامت صنایع غذایی کشور با حضور شرکت‌های دارای نشان سیب سلامت، برگزاری جشنواره تغذیه و سلامت همزمان با روز جهانی کودک و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و تقدیر از واحدهای نمونه در روز جهانی غذا است

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 77515570 تا 4 تماس بگیرند.




کد: 1181 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 3785 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه‌اندازی مرکز نوآوری رسانه‌ نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
2 ۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
3 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
4 پنجمین بانک شیر مادر ایران راه اندازی شد ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
5 پنجمین عامل مرگ ومیر جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
6 پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
7 نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
8 چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
9 اهمیت تنوع مواد غذایی در رژیم های غذایی به خصوص درکودکان ونوجوانان ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
10 کاهش بهره وری جامعه از پیامدهای چاقی کودکان و نوجوانان ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر
11 کندر از بروز پنجمین سرطان کشنده زنان جلوگیری می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.