به گزارش لقمه به نقل از دبیرخانه پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف فرآوردههای غذایی سالم در جامعه، در استای سیاستهای سازمان غذا و دارو و با همکاری، تشکلها، واحدهای تولیدی و دستاندرکاران مرتبط در حوزه تولید و سلامت با شعار «غذای سالم برای همه» برگزار میشود. بر اساس گزارش این دبیرخانه برگزاری این جشنواره در طول چهار سال گذشته مزایای فراوانی را به همراه داشته که از مهمترین آنها میتوان به شناخت و آگاهی مصرف کنندگان از محصولات غذایی، همچنین ترغیب و تشویق تولیدکنندگان به تولید محصولات سالم برای رقابت در بازار اشاره کرد. این جشنواره با ماهیت ترویج، فرهنگسازی، اطلاعرسانی، هماندیشی و تبادل دستاوردهای تولیدی برگزار می شود و تلاش میکند تا در پنجمین سال برگزاری بتواند نقش تأثیرگذار خود را در حوزه سلامت و ایمنی غذا ایفا کند. از برنامههای جانبی این نمایشگاه میتوان به برگزاری نمایشگاه تخصصی با حضور واحدهای تولید کننده غذای سالم، برگزاری گردهمایی طلایهداران ایمنی و سلامت صنایع غذایی کشور با حضور شرکتهای دارای نشان سیب سلامت، برگزاری جشنواره تغذیه و سلامت همزمان با روز جهانی کودک و اجرای برنامههای فرهنگی و هنری و تقدیر از واحدهای نمونه در روز جهانی غذا است علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 77515570 تا 4 تماس بگیرند.