پنجمین عامل مرگ ومیر جهان


پایگاه خبری لقمه: مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز مشکلات سلامت و حتی مرگ زودهنگام در طولانی مدت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان اعلام کرده اند در سال ۲۰۱۶، یک مرگ از هر پنج مرگ با رژیم غذایی نامناسب مرتبط بوده است.

در سال ۲۰۱۶، بیش از ۱.۶ میلیون نفر در کشورهای فقیر به دلیل اسهال ناشی از آب و غذای آلوده جان شان را از دست داده اند، در حالیکه ۲.۴ میلیون نفر دیگر به دلیل عفونت های ریوی که عمدتا قابل پیشگیری یا درمان هستند، تسلیم مرگ شده اند.
 
دو میلیون مادر و نوزاد هم به علت عوارض زایمان درگذشتند که مراقبت های اولیه سلامت می تواند تا حد زیادی از وقوع آنها پیشگیری نماید.
 
ایدز و بیماری سل هر کدام جان بیش از یک میلیون نفر را گرفته اند، در حالیکه طبق گزارش محققان مالاریا جان بیش از ۷۰۰ هزار نفر را گرفته است.
 
طبق گزارش محققان، در سال ۲۰۱۶ در حدود ۵۵ میلیون نفر فوت کرده اند، در حالیکه ۱۲۹ نوزاد متولد شده است. امید به زندگی در جهان برای زنان ۷۵.۳ سال و برای مردان حدود ۷۰ سال گزارش شده است.
 
طبق گزارشات، حدود سه چهارم تمام مرگ ها در سال ۲۰۱۶ به خاطر بیماری های غیرعفونی یعنی بیماری قلبی بوده که بزرگ ترین قاتل جمعیت جهان با ۹.۵ میلیون مرگ بوده است. این رقم نسبت به دهه گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.
 
به همین ترتیب مرگ ناشی از بیماری های سبک زندگی یعنی دیابت نسبت به دهه گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته و ۱.۴ میلیون نفر بوده است.
 
سرطان، و در راس آنها سرطان ریه، هم نسبت به سال ۲۰۰۶، ۱۷ درصد افزایش داشت و ۹ میلیون نفر به دلیل ابتلا به سرطان در سال ۲۰۱۶ جان خود را از دست داده اند.
 
دخانیات موجب مرگ ۷.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ شده است.
 
مطالعات نشان می دهد پنجمین عامل مرگ و میر این فهرست مربوط به تغذیه نامناسب و ناسالم در کشورهای ثروتمندتر بوده است که با یک مرگ به ازای هر پنج مرگ در جهان مرتبط است.
 
به گفته محققان، در بین تمام انواع سوءتغذیه ها، عادات غذایی نامناسب، بخصوص مصرف کم غذاهای سالم، فاکتور پرخطر اصلی مرتبط با مرگ و میر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11920 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1750 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
11 باورهای اشتباه برای رژیم‌های لاغری ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت