به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان انگلیسی در یک بررسی جدید دریافتند: افرادی که از خوراکیهای سرشار از امگا 3 همچون ماهی و سیر مصرف میکنند از تنوع باکتریایی بیشتری در رودههای خود برخوردارند که موجب تقویت وضعیت عمومی سلامت بدن میشود.
اسیدهای چرب امگا 3 از ترکیبهای ضروری برای بدن هستند که برای حفظ سلامتی به آن نیاز دارد، هر چند این ترکیب به خودی خود در بدن تولید نمیشود و باید از طریق مصرف خوراکیها نیاز به اسید چرب امگا 3 را برطرف کرد.
اسیدهای چرب امگا 3 فوائد متعددی برای سلامتی دارد. این ترکیب کلسترول بد خون را کاهش داده، فشار خون بالا را پایین میآورد و وضعیت سلامت قلب و عروق را بهبود میدهد.
همچنین نتایج برخی مطالعات حاکی از آن است که امگا 3 میتواند علائم آرتریت روماتوئید را تسکین دهد، استخوانها را مستحکم کند و فرد را در برابر زوال عقلی ناشی از افزایش سن حفظ کند. اکنون محققان انگلیسی در بررسی جدید خود به خاصیت دیگر این ترکیب و تاثیر آن در حفظ تنوع باکتریایی روده پی بردند.
به نقل از مدیکال نیوزتودی، به گفته محققان 38 تریلیون باکتری داخل رودههای انسان وجود دارند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و آنها را برای مقابله با بیماریها آماده میکند. همچنین از بین رفتن تنوع باکتریایی روده با خطر ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر و سرطان روده مرتبط است.
نقل از :ایسنا