به گزارش لقمه، اغلب ما فقط یکی دو مدل سالاد ماکارونی بلدیم ولی در این پرونده 11 مدل سالاد ماکارونی آموزش داده ایم که هم خوشمزه است هم متفاوت.مراقب باشید از دستشان ندهید.
سالاد ماكارونی با فلفل دلمه ای
ابتدا ماكارونی ها (ترجیحا رنگی) را بپزید و با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا آب آنها كاملا برود.200 گرم کالباس ، 5 عدد قارچ خام ،3 عدد پیازچه و یك عدد فلفل دلمه ای را خرد کنید، یك فنجان نخود سبز پخته و چند برگ جعفری را هم با تعدادی گوجه فرنگی گیلاسی به مواد اضافه کنید. در پایان نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و در زمان سرو، سس مایونز رقیق شده با آب لیمو را به آن اضافه كنید.
سالاد ماکارونی سالم
ابتدا یک بسته ماکارونی شکل دار را در آب در حال جوش بریزید و حدود ۱۰الی ۱۵ دقیقه صبر کنید ماکارونی نرم شود، سپس ماکارونی های شکل دار را آبکش کنید. برای تهیه سالاد ابتدا 250 گرم سویا را سرخ کنید، سپس200 گرم نخود فرنگی،یک عدد فلفل سبز،50 گرم زرشک و 300 گرم ذرت اضافه کنید. در آخر3 عدد گوجه گیلاسی را که از وسط نصف کرده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید، ولی نباید بگذارید تا گوجه کامل پخته شود. در آخر مواد را با ماکارونی های شکل دار مخلوط کنید. 300 گرم خیار شور خرد شده را همراه مقداری سس سفید، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. سالاد ماکارونی غذایی خوشمزه و ساده است . اگر موادی از موارد بالا دردسترس تان نیست مواد دیگری را که دوست دارید جایگزین کنید.
پاستا ی گیاهی قارچ با سس سفید
25 گرم کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد، سپس250 گرم قارچ ورقه شده را در آن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. حالا 1 عدد فلفل دلمه ای سبز یا رنگی، نمک و فلفل را افزوده و کمی هم بزنید. پاستا را پخته و آبکشی کنید. 25 گرم سس سفیدرا به مخلوط قارچ و فلفل دلمه افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آنها بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید. سالاد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه با پاپریکا، یک قاشق سوپخوری جعفری و صد گرم پنیر پیتزا تزیین کرده و سپس سرو کنید.
سالاد ماکارونی دانمارکی
نصف یک بسته ماکارونی صدفی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.
4 عدد زرده تخم مرغ سفت شده را با چنگال کاملا له کنید، یک قاشق چایخوری سس خردل را به آن اضافه کنید، سپس 2 قاشق غذاخوری مایونز، یک فنجان خامه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط کنید. 250 گرم کالباس خرد شده، یک قاشق غذا خوری شوید تازه و 2 عدد خیارشورخرد شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.
سالاد ماکارونی با سوسیس دودی
ابتدا 375 گرم ماکارونی فرمی را با تو جه به دستور پخت روی بسته، داخل آب جوش بریزید تا بپزد، سپس آن را داخل آبکش بریزید . با توجه به ذائقه ما ایرانیها بهتر است کمی بیشتر بپزد یا می توانید آن را دم کرده، در سالاد استفاده کنید. در این فاصله 400 گرم سوسیس دودی را به صورت حلقه ای برش دهید و داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها خارج شود.یک عدد فلفل قرمز ،یک عدد پیازقرمز و 3ساقه کرفس را خرد کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید.
یک دوم فنجان سرکه قرمز ، یک سوم فنجان روغن مایع، یک حبه سیرخرد شده ،یک چهارم قاشق چایخوری فلفل هندی ، یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز و سیاه را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر ماکارونی و سوسیس را با هم مخلوط کرده ونصف فنجان سس مایونز را به آن اضافه کنید، سپس آنها را داخل ظرف سبزیجات بریزید و خوب مخلوط کنید. در نهایت یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده هم اضافه کنید.
سالاد ماكارونی فنری
سینه مرغ را با 3 برگ بو و یک عدد پیاز کاملاٌ بپزید و بعد خرد کنید. 3 عدد تخم مرغ را آبپز کنید. ماکارونی های فنری را آبكش كنید و 2 عدد هویج را هم بپزید . در یک ظرف همه مواد را ریز کرده و با هم مخلوط کنید. یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده و مقداری ذرت پخته هم بریزید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. یک پیمانه سس مایونز هم بریزید .حالا سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی ریخته و سرو كنید.
سالاد ماكارونی با لوبیا چیتی
2 عدد سیب زمینی متوسط ، 3 عدد هویج و 2 عدد تخم مرغ را آب پز كرده، پوست آنها را بگیرید و سپس آنها را نگینی خرد كنید.3 قاشق سوپخوری لوبیا چیتی پخته شده و 3 عدد خیار شور نگینی را با هم مخلوط كنید. ماكارونی شكل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات) را به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود و پس از آبکش کردن، آبکش را چند بار تکان دهید تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند، سپس تمام مواد را با هم مخلوط كنید. درآخر نمک و فلفل را هم اضافه كنید و سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.در زمان سرو 2 قاشق سوپخوری سس مایونز را به همراه یك قاشق سوپخوری سس هزار جزیره به آن اضافه كنید.
سالاد ماكارونی با زیتون
ابتدا در یک قابلمه آب را جوش بیاورید، سپس یك بسته ماکارونی شکل دار را در آن بریزید و اجازه دهید تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش كنید و اجازه دهید تا سرد شوند، سپس 250 گرم ژامبون مرغ خرد شده را با 300 گرم خیار شور خرد شده ، 300 گرم ذرت پخته شده ، 300 گرم زیتون خرد شده، یك عدد هویج رنده شده و 300 گرم نخود فرنگی پخته شده در ظرف مورد نظر مخلوط كنید . حالا ماکارونی را به مواد اضافه کنید. در انتها سس , نمک , فلفل و آب لیمو را به مواد افزوده سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید.
سالاد ماکارونی ایتالیایی
نصف بسته فتوچینی یا ماکارونی نواری را در آب، جوشانده و آبکش کنید، سپس روی آنها آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند. یک عدد هویج درشت و یک عدد کدو سبز تازه را به وسیله پوست کن سبزیجات به شکل ورقه ای درآورید. یک عدد لیموترش را کاملا پوست بگیرید و همراه روغن زیتون، مقداری جعفری، دانه فلفل سیاه، دو حبه سیر و مقداری نمک داخل مخلوط کن بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. سس را روی ماکارونی ریخته و هم بزنید.
سالاد پاستای مدیترانه ای
در قابلمه ای به مقدار کافی آب بریزید و بگذارید جوش بیاد. وقتی جوش آمد، مقداری نمک و یک قاشق روغن همراه300 گرم ماکارونی فرمی در قابلمه بریزید . حدود 15 دقیقه صبر کنید تاکاملا بپزد. سپس 3 عدد گوجه فرنگی را شسته و به اندازه های دلخواه خرد كنید. 200 گرم زیتون سیاه بدون هسته را به صورت حلقه ای خرد كنید و به گوجه اضافه کنید. 100 گرم پنیرموتزارلا را به شکل مکعب های کوچک خرد كنید. روغن یك عدد تن ماهی را به همراه روغن زیتون در ظرفی بریزید. 10 برگ ریحان که با دست تکه تکه كردید به مخلوط گوجه اضافه كنید.
حالا ماکارونی پخته را به مخلوط گوجه فرنگی و زیتون اضافه كنید. تن ماهی و پنیر ها را هم اضافه كرده و مواد را کاملا مخلوط كنید. مخلوط روغن ها را هم اضافه كنید. به همین سادگی سالاد پاسای مدیترانه ای رژیمی و کم کالری شما حاضر است. نوش جان کنید و لذت ببرید.
این غذا را می توان به عنوان وعده اصلی شام استفاده کرد. برای ناهار افراد در حال رژیم هم انتخاب خیلی خوبیه.
سالاد پاستای بروكلی
300 گرم پاستای شكل دار را به مدت 10 دقیقه با مقداری نمك و كره درقابلمه بپزید و سپس آن را آبكش كنید .حالا دو قاشق پیاز خردشده ، 100 گرم كلم بروكلی خرد شده و 100 گرم فلفل دلمه ای رنگی (سبز، زرد ، قرمز) را در كره تفت دهید. حالا یك ظرف مناسب انتخاب كنید . یك لایه از پاستا داخل آن بریزید و روی آن هم مقداری از موادبریزید . مقداری پنیر موتزارلا هم به مواد اضافه كنید. به همین شکل مواد را به صورت لایه ای روی هم بریزید.حالا ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از آنکه از فر درآوردید و کمی سرد شد، روی آن سس مایونز بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مجله آشپزی مثبت