کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد


پایگاه خبری لقمه: محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با تکنیک« LAMP » شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در سند چشم انداز ۱۴۰۴ و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی، کشاورزی و صنایع مرتبط با آن جزء اولویت های توسعه و خودکفایی کشور تعریف شده اند که هرچه سریعتر باید به پیشرفت و خودکفایی رسیده و امنیت کشور را تضمین کنند.

 
علاوه بر اینها در بند دوم از بخش کشاورزی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی آمده است: «تأمین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی و نیل به خودکفایی و محصولات اساسی، ارتقاء سطح سلامت مواد غذایی تا استاندارد جهانی، اصلاح و بهینه کردن الگوی مصرف و حمایت موثر از تولید و صادرات در محصولات دارای مزیت های نسبی و ایجاد مزیت های جدید»
 
بر این اساس تولید بازارهای مورد نیاز برای ارتقای سطح کیفی محصولات غذایی که در عین حال موجب بهره وری پروسه تولید شده و از این راه قیمت تمام شده محصولات را کاهش می دهد، از اهمیت حیاتی در روند پیشرفت برخوردار بوده و جزء اولویت های ملی کشور محسوب می شود.
 
در این راستا یک شرکت دانش بنیان اقدام به تولید کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با  تکنیک« LAMP »  کرده است.
 
این کیت قادر به تشخیص سریع، دقیق و ارزان پاتوژن های کمپلوباکتررژژونی، کلستریدیوم پرفرنژنس، اشریشیاکلی، سالمونلا تیفی، لیستریا منوسیتوژنز و بروسلا آبورتوس در مواد غذایی است.
 
همچنین این کیت با استفاده از روش های مولکولی قادر به تشخیص پاتوژن های زنده مانده در خلال مراحل استریلیزاسیون مواد غذایی و لبنی است. (بدون اینکه بقایای پاتوژن های کشته شده در این فرآیند در نتایج تست اختلالی ایجاد کنند.)
 
کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با  تکنیک« LAMP »  دارای قابلیت تشخیص چندین پاتوژن به صورت همزمان بوده و نیز توانایی تمایز سلول های مرده موجود در نمونه را از سلول های زنده داراست. این امر از گزارش موارد مثبت کاذب جلوگیری می کند.
 
همچنین این کیت میزان حساسیت بسیار بالایی را در ضمن بالاترین تشخیص دارد. عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و پرسنل متخصص، روش پیاده سازی بسیار ساده و قابلیت استفاده از آن در ساده ترین آزمایشگاه ها از جمله مزایای دیگر آن به شمار می رود.
 
این محصول دارای کاربردهای متعددی در حیطه بهداشت و سلامت صنایع غذایی و لبنی، کشاورزی و دامپروری است.
 
کنترل کیفیت سلامت مواد غذایی بسته بندی و فرآوری شده همچون انواع غذاهای نیمه آماده، کمپوت ها و کنسروها، مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، کنترل کیفی مواد لبنی خام و فرآوری شده از شیر معمول تا انواع مواد لبنی فرآوری شده، شناسایی عوامل عفونی شایع غذایی در محصولات گوشت خام، شناسایی دام های آلوده به این عوامل عفونی شایع در گاوداری ها، کاربرد در طرح های پژوهشی در مورد عوامل عفونیاز موارد شناسایی این کیت محسوب می شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :مهر

کد: 12297 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 772 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D ۱۳۹۹ جمعه ۲۱ شهريور
2 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
3 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 چگونه با آلودگی هوا مبارزه کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 راهکار تغذیه ای و غیرتغذیه‌ای برای مقابله با آلودگی هوا ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
8 آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 آلودگی آب 170 نفر را راهی بیمارستان کرد/10 نفر بستری شدند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10 رخشان بنی‌اعتماد: بی مهری با طبیعت در سلامت جامعه موثر است ۱۳۹۶ جمعه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخورنخورهای رشد قدی کودکان اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشان‌دهنده آن ...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.