کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد


پایگاه خبری لقمه: محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با تکنیک« LAMP » شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در سند چشم انداز ۱۴۰۴ و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی، کشاورزی و صنایع مرتبط با آن جزء اولویت های توسعه و خودکفایی کشور تعریف شده اند که هرچه سریعتر باید به پیشرفت و خودکفایی رسیده و امنیت کشور را تضمین کنند.

 
علاوه بر اینها در بند دوم از بخش کشاورزی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی آمده است: «تأمین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی و نیل به خودکفایی و محصولات اساسی، ارتقاء سطح سلامت مواد غذایی تا استاندارد جهانی، اصلاح و بهینه کردن الگوی مصرف و حمایت موثر از تولید و صادرات در محصولات دارای مزیت های نسبی و ایجاد مزیت های جدید»
 
بر این اساس تولید بازارهای مورد نیاز برای ارتقای سطح کیفی محصولات غذایی که در عین حال موجب بهره وری پروسه تولید شده و از این راه قیمت تمام شده محصولات را کاهش می دهد، از اهمیت حیاتی در روند پیشرفت برخوردار بوده و جزء اولویت های ملی کشور محسوب می شود.
 
در این راستا یک شرکت دانش بنیان اقدام به تولید کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با  تکنیک« LAMP »  کرده است.
 
این کیت قادر به تشخیص سریع، دقیق و ارزان پاتوژن های کمپلوباکتررژژونی، کلستریدیوم پرفرنژنس، اشریشیاکلی، سالمونلا تیفی، لیستریا منوسیتوژنز و بروسلا آبورتوس در مواد غذایی است.
 
همچنین این کیت با استفاده از روش های مولکولی قادر به تشخیص پاتوژن های زنده مانده در خلال مراحل استریلیزاسیون مواد غذایی و لبنی است. (بدون اینکه بقایای پاتوژن های کشته شده در این فرآیند در نتایج تست اختلالی ایجاد کنند.)
 
کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با  تکنیک« LAMP »  دارای قابلیت تشخیص چندین پاتوژن به صورت همزمان بوده و نیز توانایی تمایز سلول های مرده موجود در نمونه را از سلول های زنده داراست. این امر از گزارش موارد مثبت کاذب جلوگیری می کند.
 
همچنین این کیت میزان حساسیت بسیار بالایی را در ضمن بالاترین تشخیص دارد. عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و پرسنل متخصص، روش پیاده سازی بسیار ساده و قابلیت استفاده از آن در ساده ترین آزمایشگاه ها از جمله مزایای دیگر آن به شمار می رود.
 
این محصول دارای کاربردهای متعددی در حیطه بهداشت و سلامت صنایع غذایی و لبنی، کشاورزی و دامپروری است.
 
کنترل کیفیت سلامت مواد غذایی بسته بندی و فرآوری شده همچون انواع غذاهای نیمه آماده، کمپوت ها و کنسروها، مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، کنترل کیفی مواد لبنی خام و فرآوری شده از شیر معمول تا انواع مواد لبنی فرآوری شده، شناسایی عوامل عفونی شایع غذایی در محصولات گوشت خام، شناسایی دام های آلوده به این عوامل عفونی شایع در گاوداری ها، کاربرد در طرح های پژوهشی در مورد عوامل عفونیاز موارد شناسایی این کیت محسوب می شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :مهر

کد: 12297 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 2852 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
4 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
5 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
6 شاخص آلودگی هوا ناسالم شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
11 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.