صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
غذاهای ماه رمضان/
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفرههای افطاریتان میگردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
مواد لازم:
آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
آرد نشاسته یک قاشق سوپخوری
شیر 2 لیوان
شکر 1/2 پیمانه
گلاب یک قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
انبه یک عدد
کره 25 گرم
طرز تهیه:
1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.
3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.
4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.
6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
نقل از :تبیان
کد:
1295
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
بازدید:
6481
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی
۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3
سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad
۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4
بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟
۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7
زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8
رژیم خیلی کمچـرب هم عارضه دارد!
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9
از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید
۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10
هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11
برچسبهای هشدار، اینبار برای نوشابهها
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
نظرات
maryam
dasth shoma dard nakone
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود
رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...
حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن
برای اینکه شبها خوب بخوابید لازم است که در عادتهای غذاییتان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
به نظر شما کدام نان سالمتر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاریاش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤالها را بخوانید.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن
یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی میکند اما جزو کلمهای ناشناخته محسوب میشود.
فلفل دلمهای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟
یک نکته جدید درباره فلفل دلمهای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است