صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
غذاهای ماه رمضان/
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفرههای افطاریتان میگردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
مواد لازم:
آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
آرد نشاسته یک قاشق سوپخوری
شیر 2 لیوان
شکر 1/2 پیمانه
گلاب یک قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
انبه یک عدد
کره 25 گرم
طرز تهیه:
1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.
3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.
4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.
6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
نقل از :تبیان
کد:
1295
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
بازدید:
6592
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی
۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3
سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad
۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4
بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟
۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7
زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8
رژیم خیلی کمچـرب هم عارضه دارد!
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9
از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید
۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10
هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11
برچسبهای هشدار، اینبار برای نوشابهها
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
نظرات
maryam
dasth shoma dard nakone
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید
وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین»
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...
بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان
یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفرههای ایرانی بود. وقتی سفره پهن میشد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی میکرد، یک سبد پر از انواع سبزیهای تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟
راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
شخصیت شناسی با بستنی
لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگیهای شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید
برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است