روش پخت جوجه کباب با دستور سرآشپز لقمه


لقمه: جوجه کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم:

جوجه                             1 کیلو
روغن زیتون                      2/1 پیمانه
پیاز                                2عدد درشت رنده شده
گوجه فرنگی                     4عدد متوسط
نمک و فلفل                     به مقدار لازم
زعفران                           2/1 قاشق چایخوری
آب لیمو یا لیموی تازه          به مقدار لازم


روش تهیه و پخت:

ابتدا جوجه را تمیز کنید و سپس بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا کنید (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنید). بعد از آن ران ها را از استخوان پشت جدا کنید و ماهیچه را هم از ران جدا کنید. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون، 2 قاشق سوپخوری آب لیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایریکا (ادویه مخصوص گوشت و مرغ) و پیاز رنده شده را مخلوط کنید.

نکته: این قسمت از کار یعنی گذاردن جوجه ها داخل مخلوط مذکور به مدت چندین ساعت (4 الی 5 ساعت) بسیار مهم است، چرا که جوجه ها در این مرحله فرآوری می شوند و به اصطلاح وقتی در دهان قرار می گیرند، نرم و پوک هستند.

بعد از گذشت زمان مذکور، قطعات جوجه را به این صورت به سیخ بکشید؛ طوری که ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخی دیگر باشند.

اول سیخ های ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس زوغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شدند سیخ های سینه را روی آتش قرار دهید.

نکته: گوشت سینه لطیف تر است و بهتر است دیرتر روی آتش گذاشته شود.

وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد، کباب ها را کمی آغشته به کره آب کرده کنید و آنها را منظم و به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس بچینید و اطراف آن را با گوجه تزیین کنید و آن را به همراه پلو سرو کنید.




کد: 1314 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 30324 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


مهدي

سلام خسته نباشيد

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.