در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد؛
توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی


بانک گفت: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و می‌شود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است.

مرتضی بانک، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری،صنعتی و ویزه اقتصادی، در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری لقمه در خصوص اینکه در مناطق آزاد چقدر فرصت برای ارتباط با بازار جهانی برای صنایع غذایی ما به جود آمده و اینکه آیا جهت توسعه آن برنامه‌ای دارید؟ گفت: تعدادی از صنایع موجود، صنایع غذایی است که در مناطق آزاد فعالیت می کنند. اگر بخواهیم بخش کشاورزی را در نظر بگیریم تولیدات کشاورزی ما به خصوص در منطقه ارس در بخش هایی به صورت  صدرصد به خارج از کشور (روسیه) صادر می شود.

وی افزود: از جمله تولیدات گلخانه ای است که یکی از شرکت های معتبر در آنجا هست حدود 50 هکتار گلخانه را به صورت یک مجموعه مجتمع ایجاد کرده و کل تولیداتش را صادر می کند.

بانک تاکید کرد: این یکی از بخش های موثر و مهمی است که به توسعه آن به طور حتم توجه بیشتری خواهیم کرد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد برای تولید کننده ها برای استفاده از این فرصت، توصیه کرد: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و می‌شود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است. من توصیه ام به سرمایه داران این است که به این بخش توجه بیشتری داشته  و حضور جدی تری پیدا کنند.

 

گفت‌وگو: محمدصالح حجت‌الاسلامی

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13329 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۱۲ آبان بازدید: 464 ساعت: 8:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
3 قاسم سلیمانی: مهار آبهای مرزی برای توسعه کشاورزی در ایلام فرصت خوبی ایجاد کرده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
4 فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
5 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
6 ششمین مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی برگزار می‌شود ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان
7 گزارش تصویری افتتاحیه نمایشگاه بزرگ سفره های حسینی ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ آبان
8 نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان
9 کانون عکاسی و خبرنگاری در نگارخانه شیخ صدوق (ره) افتتاح می‌شود ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد
10 آثار هنری از زباله‌های غذایی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
خون در مدفوع نشانه چیست؟ وجود خون در مدفوع یا خونریزی‌های واضح از ناحیه مقعد دلایل زیادی دارد و خوشبختانه در بیشتر موارد هم بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد خطرناک نیستند و راحت با دارو یا جراحی برطرف می‌شوند ولی اهمیت تشخیص علت دقیق خونریزی آنقدر مهم است که به هیچ وجه نباید مراجعه به مطب پزشک را حتی یک روز هم به تعویق انداخت.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.