گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون


عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش تغذیه در افزایش كلسترول خوب خون، اظهار كرد: مواد غذایی حاوی امگا 3، گردو، روغن بذر كتان و زیتون در افزایش كلسترول خوب خون كه محافظت‌كننده عروق است، موثر واقع می‌شوند.

به گزارش لقمه، دكتر محراب مرزبان در گفت‌وگویی، درباره تاثیر افزایش كلسترول خون در ابتلا به بیماری‌های قلبی، عنوان كرد: كلسترول به دو نوع HDL و LDL تقسیم می‌شود. HDL یا كلسترول خوب، محافظت‌كننده عروق است و به هر میزان كه افزایش پیدا كند، جداره‌های عروقی سالم‌تر می‌مانند.وی ادامه داد: LDL یا كلسترول بد خون، قابلیت رسوب در جداره‌های عروقی بدن را دارد و افزایش آن احتمال ابتلا به گرفتگی عروق را بالا می‌برد.

وی با بیان اینكه ورزش و مصرف برخی مواد غذایی منجر به افزایش كلسترول خوب خون می‌شود، عنوان كرد: در مقابل از عواملی كه باعث افزایش كلسترول بد می‌شوند، می‌توان از متابولیسم كبدی و وراثت نام برد، اما تغذیه نقش كمتری در افزایش كلسترول بد بازی می‌كند.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران، مصرف مواد غذایی مانند روغن‌های اشباع، گوشت قرمز، لبنیات پرچرب، زرده تخم‌مرغ و روغن‌های كم كیفیت باعث افزایش كلسترول بدخون دانست و گفت: تغذیه در افزایش كلسترول بد خون، 25 درصد نقش دارد.

مرزبان درباره نقش تغذیه در افزایش كلسترول خوب خون نیز اظهار كرد: مواد غذایی حاوی امگا 3 ، گردو، روغن ماهی، روغن بذر كتان و روغن زیتون در افزایش كلسترول خوب خون موثر هستند.وی درباره كره‌های گیاهی گفت: مصرف كره‌های گیاهی را توصیه نمی‌كنیم، هر چند بهتر از كره‌های حیوانی هستند، میزان كلسترول آن‌ها 50 درصد كره‌های معمولی است.


نقل از :ایسنا

کد: 1335 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 7210 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 در نوجوانی گردو برای سلامتی مغز مفید است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
8 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
9 با خوردن برخی از غذاها عمری طولانی داشته باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
10 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
11 10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.