به گزارش لقمه، دكتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در امریكا كه سرپرستی این مطالعه جدید را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخممرغ به همان روش سیگار كشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین میشود. دكتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشكده پزشكی و دندانپزشكی اسكولیش وسترن و نیز رئیس مركز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سكته در انستیتو «روبارتز» با مطالعه روی بیش از 1200 بیمار دریافت كه مصرف زیاد و مداوم زرده تخممرغ باعث افزایش تشكیل پلاكهای كاروتید در عروق میشود و خطر سكته مغزی و قلبی را تشدید میكند.دكتر اسپنس تاكید كرد: افرادی كه در معرض خطر بیماریهای قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخممرغ جدا پرهیز كنند.جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.