افزایش تعرفه های ترجیحی عرصه را برای حضور کالای ایرانی تنگ ترمی کند


پایگاه خبری لقمه: تولایی گفت: با افزایش تعرفه های ترجیحی از سوی کشورهای مبدا، عرصه برای حضور کالای ایرانی تنگ تر می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عدم عضویت در سازمان تجارت جهانی  باعث وضع تعرفه های سنگین بر کالاهای ایرانی می شودمحمود تولایی رییس اتاق بازرگانی استان کاشان در گفتگویی، با اشاره به قدمت استان کاشان در حوزه صنعت اظهار کرد: گردشگری و صنعت دو شاخص اصلی در استان کاشان است و با احداث نخستین کارخانه نساجی ایران، در سال ۱۳۰۴ درکاشان، این صنعت وارد استان شد.

 
وی افزود:صادرات بخش نساجی مربوط به کف پوش و فرش ماشینی است که ارزش صادرات این محصولات به ۵۰۰ میلیون دلار رسیده و در صورت برطرف شدن مشکلات صادرات، قادر خواهیم بود ظرف سال‌های آینده به چشم اندازه ۱ میلیارد دلار دست پیدا کنیم.
 
تولایی با بیان اینکه فرش ایرانی به لحاظ کیفیت، شرایط بهتری نسبت به نمونه‌های خارجی دارد، افزود: کیفیت، رنگ آمیزی و طراحی فرش ایرانی باعث برتری آن نسبت به نمونه‌های خارجی شده و در بازار‌های خارجی فرش ماشینی ایران جایگاه مناسبی نسبت به سایر رقبا از کشور‌های چین دارد.
 
رییس اتاق بازرگانی استان کاشان با اشاره به اینکه، تولید فرش دست بافت رو به کاهش است، یادآور شد: با توجه به دستمزد پایین قالیبافان هرساله از تعداد شاغلین در این حوزه کاسته می‌شود.
 
تولایی، با بیان اینکه مشکلات بازرگانی در ایران تقریبا یکسان است، اظهار کرد:عدم عضویت در سازمان تجارت جهانی باعث شده است که کالا‌های صادراتی ایرانی با تعرفه‌های دلخواه از سوی کشور مبدا مواجه شود و در برخی از مواقع افزایش این تعرفه‌ها، توان رقابت را از کالای ایرانی می‌گیرد.
 
وی با بیان اینکه گلاب گیری در ایران و بخشی از لبنان صورت می‌گیرد، تصریح کرد: گلاب ایران با نام کاشان، پیونده خورده است تاجایی که برخی از تولیدکنندگان خارجی برای عرصه بهتر محصولات خود آن را با برند کاشان صادر می‌کنند.
 
رییس اتاق بازرگانی استان کاشان، در پایان با اشاره به اینکه تخلفات در ساخت گلاب در استان کاشان بسیار ناچیز است، گفت:سندیکای عرقیجات در کاشان با داشتن ۵۵ عضو تشکیل شده است که در صورت وجود تخلف در زمینه تولید، با متخلفین برخورد می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13623 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2224 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
2 با این میوه میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
3 هفت میوه لاغر کننده را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 خوردن سیب و گلابی از ابتلا به بیماری ریوی پیشگیری می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
5 پروش ماهی در کاخانه تولید گلاب/به خاطر کم‌آبی به سراغ گلاب رفتیم ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
6 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
7 بستنی فروشی که عاشق مصدق بود!/ دسری که طبع ملوکانه پسندید ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
8 دسر گلابی دارچینی ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ شهريور
9 طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند ۱۳۹۴ جمعه ۶ شهريور
10 طرز تهیه شیرینی یونانی برای کریسمس ۱۳۹۳ جمعه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.