وزیر کشاورزی باید رسما از کشاورزان گندمکار و شالیزار عذرخواهی کند


پایگاه خبری لقمه: نماینده رشت با انتقاد از توهین وزیر کشاورزی به یک کشاورز، گفت که وزیر کشاورزی باید به جای توهین به کشاورز در مورد دلیل واردات بیش از یک میلیون تن برنج پاسخ دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جبار کوچکی‌نژاد در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس، گفت: آقای حجتی در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده که به جای پاسخ قانع‌کننده و توضیح به کشاورز، به او توهین کرده است.

 
وی افزود: کشاورز همان کسی است که رهبری درباره‌اش فرمودند که باید دست کشاورزان را بوسید که آنها با رنج کار می‌کنند و محصولاتی تولید می‌کنند. آقای حجتی به جای تقدیر از کشاورز به آنها توهین کرد و گفت که بهتر است این کشاورز سبوس برنج بخورد تا عقل و هوشش زیاد شود تا حرف‌های او را بفهمد، این نمونه بارز توهین است.
 
نماینده رشت تاکید کرد که وزیر کشاورزی باید رسما از کشاورزان گندمکار و شالیزار عذرخواهی کند.
 
کوچکی‌نژاد اظهار کرد: در حال حاضر شاهد واردات بیش از یک میلیون تن برنج هستیم که باعث شده دسترنج کشاورزان روی دستشان بماند. باید آقای وزیر به جای توهین، پاسخ این اقدامات را بدهد.
 
مسعود پزشکیان در پاسخ به این تذکر، گفت: آقای حجتی روز گذشته متنی را منتشر کرد که در آن از این کشاورز عذرخواهی کرده است، در این متن آمده است «خدا نیامرزد حجتی را که اگر خدای ناکرده شائبه توهین به بندگان خدا را در سر خود بپروراند چه برسد به کشاورز دل‌سوخته و زحمت‌کشی که تلاش می‌کند افت قیمت حاصل از تلاش سالانه محصولش (برنج) را به گوش مسئولان برساند».
 
همچنین پزشکیان شهادت برادر جانباز وزیر کشاورزی را نیز تسلیت گفت و افزود: جمعی از نمایندگان مجلس نیز شهادت برادر وزیر جهاد کشاورزی را تسلیت گفتند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13790 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 1444 ساعت: 2:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستور معاون اول رئیس جمهور برای حل مشکل عرضه محصولات لبنی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
2 هیچ بهانه‌ای برای عدم ایجاد تحول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نداریم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
3 وزیر جهاد کشاورزی ظریف را به تماشای منصور دعوت کرد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
4 نیازی به فقه گردشگری نداریم/بسیاری از موانع ما داخل خود وزارتخانه است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
5 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
6 نشست هم‌اندیشی و مدیران ارشد مطبوعات برای تامین کاغذ مورد نیاز مطبوعات برگزار شد ۱۴۰۰ شنبه ۲۲ آبان
7 قاسم پیشه ور رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ آبان
8 کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
9 ثبت نام ۱۲ ساله ها برای واکسن کرونا آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
10 درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
11 ممنوعیت عرضه سیمان خارج از بورس/ بورس کالا در افزایش و کاهش قیمت‌ها نقشی ندارد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.