هشدار فائو نسبت به وخامت امنیت غذا در خاورمیانه


پایگاه خبری لقمه: نهاد غذایی سازمان ملل متحد اعلام کرد امنیت غذا در خاورمیانه و شمال آفریقا به دلیل منازعه در کشورهای متعدد این منطقه، به سرعت رو به وخامت است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحدد (فائو) در گزارش سالانه خود در زمینه امنیت غذا اعلام کرد در کشورهایی که شدیدترین لطمه را از بحران‌ها دیده‌اند شامل سوریه، یمن، عراق، لیبی و سودان، به طور متوسط بیش از یک چهارم از مردم دچار سوء تغذیه هستند.

 

یک چهارم از مردم یمن به دلیل سال‌ها جنگ میان حوثی‌ها و دولت که یکی از بدترین فجایع انسانی در سال‌های اخیر را رقم زده است، در آستانه قحطی هستند.

 

گزارش فائو به تغییرات در امنیت غذایی و تغذیه در سراسر منطقه از سال ۲۰۰۰ پرداخته است.

 

بر اساس گزارش فائو، سوء تغذیه در کشورهایی که منازعه مستقیمی در آنها روی نداده است مانند بیشتر کشورهای عربی منطقه خلیج فارس و اکثر کشورهای شمال آفریقا مانند مصر به تدریج در دهه گذشته بهبود یافته اما در کشورهای درگیر منازعه وخیم‌تر شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :رویترز

کد: 13803 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 3108 ساعت: 2:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
9 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
غذاهای پرخاصیت و ضد پیری را بشناسید تلاش کنید چربی اشباع شده بیش از 7 درصد کالری دریافتی شما را تشکیل ندهد. غذاهای پر خاصیت مانند شکلات تلخ را فراموش نکنید.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.