میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری


پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک منبع سالم تری از مواد مغذی و کالری ها هستند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان می کنند در برخی موارد مصرف برخی میوه های خشک حتی از میوه تازه هم سالم تر است.

معمولاً میوه های خشک در مقایسه با میوه های تازه، فیبر و آنتی اکسیدان های بیشتری دارند. تحقیقات نشان داده است که فیبر و آنتی اکسیدان ها با بیماری های قلبی، چاقی و سرطان مبارزه می کنند.
 
محققان دانشگاه هاروارد تاکید می کنند که توجه به برچسب میوه های خشک از لحاظ میزان مغذی مهم است و باید از مصرف میوه های خشک حاوی مواد قندی خودداری کرد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14004 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير بازدید: 60 ساعت: 3:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت میوه های تابستانی کاهش می یابد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
2 کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
3 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
4 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
5 عرضه مرغ تنظیم بازاری در میادین اصلی کافی نیست ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ فروردين
6 قیمت مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نمی‌شود/ نابسامانی در نرخ مرغ ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
7 کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
8 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
9 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
10 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.