جمیلی: برای اصلاح قانون اتاق بازرگانی تمام نظرات را بررسی خواهیم کرد


پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران تصمیم گیری بر اساس واقعیت ها را لازمه موفقیت اصلاح قانون دانست.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، غلامحسین جمیلی به رادیو اقتصاد گفت: تغییر لازمه هر نوع پیشرفت و توسعه ایست تا تغییر اتفاق نیفتد الزاما کسی نمی تواند نسبت به آن چیزی که در گذشته تجربه کرده اقدامات بهتر، شایسته تر، موثرتر و قابل اعتناتری را تجربه کند. اتاق بازرگانی که به عنوان یک رکن بسیار تاثیرگذار در حوزه فعالیت های اقتصادی و مطلع از توقعات بخش خصوصی درکشور، مشغول فعالیت است نیز از این قاعده مستثنی نیست.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران افزود: اصلاح قانون اتاق بازرگانی می تواند یکی از جذابیت های باشد که خود اتاق و فعالان بخش خصوصی از آن استقبال می کنند ولی همکاران در اتاق، به نحوه نگارش، انتخاب موضوعات و برجستگی ها و خیلی از موارد دیگر که در اصلاح قانون به آن توجه شده انتقاد جدی دارند و ذی نفعان بخش خصوصی و خیلی از فعالان اقتصادی راجع به آنها اظهار نظر می کنند.

وی با تاکید بر اینکه  هر تصمیم درستی برای آینده و اصلاح امور در گذشته نیازمند یکسری آمار و اطلاعات مبتنی بر واقعیت است، اظهار داشت:  اگر تمام این موضوعات را بر اساس واقعیت هایی که می تواند شما را به یک مسیر درست هدایت کند، تنظیم نکنید نه تنها باعث شفافیت نخواهد شد و شما را به وضعیت بهتری هدایت نخواهد کرد، بلکه ممکن است چالش ها و ضعف های بیشتری را هم پدید آورد.

جمیلی در ادامه  گفت: اتاق بازرگانی در تلاش است تمامی این اظهارنظرها را جمع آوری کند و آن چیزی که می تواند جنبه عمومی تر و همگانی تری داشته باشد و توقعات جمع کثیری را تامین کند را به عنوان یک مسیر برای اصلاح قانون اتاق دنبال کند.

وی در ادامه یادآورشد: به نظر می رسد این مسیر بتواند انتفاع بهتری را برای بخش خصوصی و اتاق های بازرگانی سراسر کشور داشته باشد.

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14214 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۲ دي بازدید: 1464 ساعت: 11:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بی‌میلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان می‌شود؟ در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیت‌های سنگین مانند روابط زناشویی زوج‌ها باید دست‌كم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لاغری در وقت اضافه به قول فرنگی‌ها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوه‌ی غذا خوردن تان می‌توانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.