سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی


پایگاه خبری لقمه: وزیر دادگستری معتقد است برای حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، تنها ایجاد سامانه های الکرتونیک کافی نیست و باید اخلاق، نگرش ها و روحیات نیروی انسانی هم تغییر کند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سیدعلیرضا آوایی وزیر دادگستری درباره تحولات زیربنایی برای خدمات بهتر گفت: در قوه قضاییه طی چند سال اخیر باید گفت تحولات قابل توجهی انجام شده و در حال انجام است. یکی از این تحولات که برای مردم نیز محسوس است، مکانیزه کردن کارها در جهت تسهیل امور است که به نسبت گذشته سرعت گرفت و در ماه های اخیر شتاب بیشتری گرفت و رسیدگی الکترونیک، کمک خوبی برای ارباب رجوع شده است. یک تحرکی در قوه قضاییه در سطوح مختلف برای کم کردن زمان رسیدگی به پرونده ها اتفاق افتاده است. البته هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب که رضایتمندی کامل مردم است، فاصله داریم به همین دلیل، همچنان همه مجموعه قوه در تلاشند تا به این نقطه برسیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا این سرعت دهی در خدمات و الکترونیک شدن آنها، کیفیت را نیز تحت تاثیر قرار داده است، بیان کرد: صادقانه می‌گویم که سرعت رسیدگی ها معمولا با این خطر مواجه است که به «دقت» آسیب بزند که این موضوع به هنر همکارانم بر می گردد که دقت کنند تعادل و توازنی بین سرعت و دقت ایجاد کنند.
آوایی در گفتگو با رادیو همچنین درباره این روند و راضی شدن اصحاب پرونده ها اظهار کرد: در دستگاه قضایی خیلی مشکل است که طرفین پرونده راضی باشند، البته خودم بر اساس تجربه هایی که دارم، به این باور ندارم که عده ای در دستگاه قضایی محکوم می شوند حتما حاکمان راضی و محکومان ناراضی؛ گاهی اوقات ممکن است بر اثر عملکرد ما، هم حاکم هم محکوم ناراضی باشند و گاهی اوقات با اخلاق درست و تدبیر ما و با اتقان تصمیم ما، حاکم و محکوم راضی باشند. من در سال هایی که در قوه قضاییه بودم، هر دو مورد را شاهد بودم که بخشی از این مورد بستگی به تربیت قضات و ادبیاتی که با مردم صحبت می کنند و برخورد اقنایی شان دارد اما به نظر می رسد که بالا بردن سرعت رسیدگی کارها و حرمت گذاشتن به مردم، حتما می تواند به ارتقای این رضایتمندی کمک کند که به نظر می رسد این موضوع در حال انجام است.
وی افزود: در این زمینه پیشرفت های طی سال های اخیر داشتیم اگرچه هنوز در سیستم قضایی نارضایتی داریم بنا به دلایل مختلف که یکی از آنها فشار سنگین کاری است. به ویژه در دادسراها، حقیقتاً یک روز کار کردن گاهی به اندازه یک ماه انسان را مستهلک می کند.
وزیر دادگستری در پاسخ به اینکه آیا با توجه به نامگذاری سال 1400، تمهیدی برای این وزارتخانه اندیشیده شده است، گفت: شعارهایی که مقام معظم رهبری انتخاب و اعلام می کنند، معمولا شعارهای تفننی نیستند و مبتنی بر بررسی های کارشناسی و اخبار واصله و ارزیابی های شخصی خودشان از شرایط جامعه است که چند سالی مشخصاً روی بحث تولید متمرکز شده اند که در اصل وسیله ای برای قدرت ملی و اشتغال و دارایی مردم و ثروتمند کردن کشور است. شعار امسال نیز خیلی هوشمندانه انتخاب شده است. من همیشه معتقد بودم تولیدکنندگان باید حمایت شوند و هر زمان که مراجعه کننده ای از این قشر داشتم، بدون محافظه کاری، کارش را پیگیری کردم.
وی بیان کرد: یک نقص فرهنگی در کشور ما وجود دارد؛ گاهی ما حاضر نیستیم حتی یک تماس برای حل مشکل برخی تولیدکنندگان بزرگ بگیریم! البته تا حدودی این مشکل با سامانه الکترونیک که در دستگاه قضایی حاکم شده است، برطرف می شود. ساختارهای قانونی و سامانه ها به ما برای حل مشکلات مردم کمک می کند اما این نفی کننده تربیت، اخلاق، نگرش ها و اصلاح روحیات ما نیست و باز هم مردم با ما گرفتار خواهند بود، لذا اینها هر دو مکمل یکدیگر هستند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14270 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين بازدید: 2384 ساعت: 2:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟