B3 علیه باکتری ها


لقمه: متخصصان علوم پزشكی در آمریكا در یك مطالعه جدید دریافتند كه ویتامین B3 می‌تواند سلاحی جدید برای مقابله با باكتری‌های خطرناك و مقاوم نظیر MRSA باشد.

متخصصان آمریكایی دریافته‌اند كه ویتامین B3 معروف به «نیكوتینامید»، قدرت سلول‌های ایمنی بدن را برای نابودسازی باكتری‌های خطرناك خانواده استافیلوكك افزایش می‌دهد. آزمایشات جدید نشان داده است كه ویتامین B3 تعداد و كارآیی نوعی گلبول‌های سفید خونی موسوم به نئوتروفیل‌ها را افزایش می‌دهد. این گلبول‌های خونی می‌توانند باكتری‌ها و میكروب‌های مضر را بكشند و ببلعند.

به گزارش بی‌بی‌سی، بسیاری از پزشكان از جمله متخصصان انگلیسی معتقدند كه یافته جدید «تغییر اساسی» در سیستم درمان بیماری‌های باكتریایی ایجاد خواهد شد.

شرح این آزمایشات در مجله «تحقیق بالینی» منتشر شده است.


نقل از :ایسنا

کد: 1443 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 3374 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
4 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
5 باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
6 پیشرفت بیماری های کبدی با مصرف داروهای ریفلاکس معده ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
7 آیا چای سیاه به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
8 درباره عفونت کلیه ها چه می دانید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 چرا با لب رژ زده نباید غذا خورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
10 خوردن چای یا قهوه در هواپیما ممنوع ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
11 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.