صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
کمیته مدیران پایگاههای خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد
کمیته مدیران پایگاههای خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد
پایگاه خبری لقمه: اولین نشست مدیران پایگاههای خبری با موضوع تشکیل کمیته مدیران پایگاههای خبری انجمن صنفی مدیران رسانه عصر روز گذشته ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، در این نشست که با حضور و همراهی جمعی از مدیران پایگاههای خبری با هدف تعاملگرایی و رونق فضای اقتصادی رسانههای بر خط برگزار شد، مقرر شد این نشستها در قالب کمیته مدیران پایگاههای خبری به طور مستمر هر دوهفته یکبار با موضوعات ذکر شده و با حضور برخی مدیران ارشد و روابط عمومیهای سازمانی جهت توسعه و تعامل ارتباطات فی مابین صورت پذیرد.
همچنین در این نشست مقرر گردید توسعه همکاریها بر اساس رفتار و فعالیت صنفی و خیر جمعی بوده و همه مدیران پایگاههای خبری عضو کمیته موظف به پایبندی به مصوبات جلسه، تقویت رفتارهای جمعی و دوری از فردگرایی، شدند.
یادآور می شود که در انتهای جلسه با انتخابات آزاد، سه نفر از مدیران پایگاههای خبری شامل آقایان محمدصالح حجت الاسلامی، سیدرضا جمشیدی و علی شریفی مدیران پایگاه های خبری
لقمه
و جهان غذا، دانستنی آنلاین و افق تهران و یک نفر به عنوان روابط عمومی ( خانم فرحناز فولادی مدیرمسئول پایگاه خبری توسعه پویا )به منظور پیگیری مطالبات صنفی پایگاههای خبری عضو انجمن مدیران رسانه انتخاب شدند تا بتوانند مطالبات صنفی اعضا را بررسی و در جهت تسهیل آن اقدام نمایند.
جلسه بعدی کمیته مدیران پایگاههای خبری روز دوشنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۶ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار خواهد شد تا نقشه راه، استراتژی و نحوه عضوگیری کمیته به تصویب اعضا برسد.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14481
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ آبان
بازدید:
1939
ساعت:
8:18 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه
۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2
تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد
۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
3
خطر اوجگیری «اُمیکرون» در کشور تا ۳ هفته آتی / دو قرص ایرانی ضدکرونا در انتظار اخذ مجوز
۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
4
آسیب شناسی رتبه بندی در دومین جلسه کمیته پایگاههای خبری انجمن صنفی مدیران رسانه
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ آبان
5
استاندار آذربایجان غربی از تشکیل کمیته سیب خبر داد
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ آبان
6
افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
7
توصیههای بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
8
وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400
۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
9
سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10
جایزه صلح نوبل به برنامه جهانی غذا اعطا می شود
۱۳۹۹ جمعه ۱۸ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بخور و نخورهای گرممزاجها
یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...
چربی سوزی با انجام ورزش های استقامتی
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب
شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
اکسیری برای طول عمر
هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید
مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان بسیار مؤثر است.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند
بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است