کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد


پایگاه خبری لقمه: اولین نشست مدیران پایگاه‌های خبری با موضوع تشکیل کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه عصر روز گذشته ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در این نشست که با حضور و همراهی جمعی از مدیران پایگاه‌های خبری با هدف تعامل‌گرایی و رونق فضای اقتصادی رسانه‌های بر خط برگزار شد، مقرر شد این نشست‌ها در قالب کمیته مدیران پایگاه‌های خبری به طور مستمر هر دوهفته یکبار با موضوعات ذکر شده و با حضور برخی مدیران ارشد و روابط عمومی‌های سازمانی جهت توسعه و تعامل ارتباطات فی مابین صورت پذیرد.
 
همچنین در این نشست مقرر گردید توسعه همکاری‌ها بر اساس رفتار و فعالیت صنفی و خیر جمعی بوده و همه مدیران پایگاه‌های خبری عضو کمیته موظف به پایبندی به مصوبات جلسه، تقویت رفتارهای جمعی و دوری از فردگرایی، شدند.
 
 
یادآور می شود که در انتهای جلسه با انتخابات آزاد، سه نفر از مدیران پایگاه‌های خبری شامل آقایان محمدصالح حجت الاسلامی، سیدرضا جمشیدی و علی شریفی مدیران پایگاه های خبری لقمه و جهان غذا، دانستنی آنلاین و افق تهران و یک نفر به عنوان روابط عمومی ( خانم فرحناز فولادی مدیرمسئول پایگاه خبری توسعه پویا )به منظور پیگیری مطالبات صنفی پایگاه‌های خبری عضو انجمن مدیران رسانه انتخاب شدند تا بتوانند مطالبات صنفی اعضا را بررسی و در جهت تسهیل آن اقدام نمایند.
 
 
جلسه بعدی کمیته مدیران پایگاه‌های خبری روز دوشنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۶ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار خواهد شد تا نقشه راه، استراتژی و نحوه عضوگیری کمیته به تصویب اعضا برسد.
 

 




کد: 14481 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ آبان بازدید: 1897 ساعت: 8:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
3 خطر اوج‌گیری «اُمیکرون» در کشور تا ۳ هفته آتی / دو قرص ایرانی ضدکرونا در انتظار اخذ مجوز ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
4 آسیب شناسی رتبه بندی در دومین جلسه کمیته پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ آبان
5 استاندار آذربایجان غربی از تشکیل کمیته سیب خبر داد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ آبان
6 افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
7 توصیه‌های بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
8 وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400 ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
9 سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
10 جایزه صلح نوبل به برنامه جهانی غذا اعطا می شود ۱۳۹۹ جمعه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی مرگ چیست؟ شاخص توده بدنی(BMI) یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که برای تعیین وزن مطلوب به کار می‌رود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند