آسیب شناسی رتبه بندی در دومین جلسه کمیته پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه


پایگاه خبری لقمه: دومین جلسه رسمی کمیته پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه با حضور ۱۷ نفر از مدیران رسانه‌های برخط تشکیل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، در دومین جلسه کمیته پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه طبق دستور جلسه اعلام شده کلیه افراد حاضر به آسیب شناسی رتبه بندی پایگاه های خبری در چهار دوره گذشته مورد بحث و تبادل نظر پرداختند.

اعم موارد مطرح شده تاکید بر اصلاح ترکیب شورای رتبه بندی و مشارکت جدی‌تر انجمن صنفی در این امر، بازنگری و شفاف سازی در مورد شاخص‌های اعلام شده، گنجاندن شاخص‌های کیفی در فرم ارزشیابی و تلاش برای کوتاه کردن فاصله دوره های ارزشیابی بود.
 
بر همین اساس مقرر شد هسته مرکزی کمیته آقایان محمدرضا جمشیدی، محمدصالح حجت الاسلامی، علی شریفی و خانم فولادی در مشورت با اساتید روزنامه نگاری و مدیران رسانه برخط صاحب نظر، پیشنهادهای اصلاحی درخصوص شاخص های رتبه بندی را به معاونت مطبوعاتی طی نامه ای رسمی از سوی انجمن مدیران رسانه ارائه دهند.
 
در بخش دوم این جلسه جناب حمید توران پور مدیر کمیته رفاهی و اقتصادی انجمن مدیران رسانه توضیحات مبسوطی درخصوص اقدامات یک ماهه کمیته ارائه و به سوالات حضار پاسخ دادند. برخی از اعضا هم پیشنهاداتی مبنی بر توجه به امتیازات ویژه پایگاه‌های خبری در جهت تنوع بخشیدن به امور رفاهی مطرح کردند.
 
موضوع آخر مطرح شده در این جلسه، اعلام مصوبه شورای راهبردی کمیته در مورد نحوه و زمان برگزاری جلسات آینده کمیته به صورت ماهیانه و همین طور تلاش برای تدوین برنامه های آموزشی برای ارتقاء توان مدیران عضو بود.
شایان ذکر است در این جلسه بر تفکیک موضوع، روش و ماهیت فعالیت کمیته پایگاه‌های خبری و جلسات کافه رسانه نیز تاکید شد.
 
افراد حاضر در این جلسه عبارت بودند از:
 
۱- محمد صالح حجت الاسلامی پایگاه خبری لقمه
 
۲- دکتر محمد حسن اسدی طاری پایگاه خبری ارتباط امروز
 
۳- دکتر مهدی اختر محققی پایگاه خبری اخبار خوب
 
۴- حمید توران پور پایگاه خبری اخبار هنری
 
۵- سیدرضا جمشیدی پایگاه خبری دانستنی آنلاین
 
۶- مریم شقاقی پایگاه خبری تعرفه آنلاین
 
۷- مریم حضرتی پایگاه خبری جهانی پرس
 
۸- فرحناز فولادی پایگاه خبری توسعه پویا
 
۹- عذرا فراهانی پایگاه خبری دنیای قلم
 
۱۰- صادق شاهیان نطنزی پایگاه خبری نادی نیوز
 
۱۱- سیدابوالقاسم موسوی پایگاه خبری معیارپرس
 
۱۲- امیر فرض اللهی پایگاه خبری نگاتیو
 
۱۳- مجتبی رستمی پایگاه خبری تیتر نیوز
 
۱۴- سجاد سیف پایگاه خبری پرسون
 
۱۵- جواد نبوتی پایگاه خبری صفحه اقتصاد
 
۱۶- علی شریفی پایگاه خبری افق تهران
 
۱۷- محمد کریمی پایگاه خبری رخصت پهلوان

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14493 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ آبان بازدید: 229 ساعت: 1:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
2 خطر اوج‌گیری «اُمیکرون» در کشور تا ۳ هفته آتی / دو قرص ایرانی ضدکرونا در انتظار اخذ مجوز ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
3 استاندار آذربایجان غربی از تشکیل کمیته سیب خبر داد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ آبان
4 کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ آبان
5 افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
6 توصیه‌های بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
7 وعده وزیر کار به تولید کنندگان و کارگران/سه گانه تولید کننده دولت و کارگر در سال 1400 ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
8 سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
9 جایزه صلح نوبل به برنامه جهانی غذا اعطا می شود ۱۳۹۹ جمعه ۱۸ مهر
10 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.