وزیر جهاد کشاورزی در نیشابور اعلام کرد؛
نگاه تحولی دولت سیزدهم به کشاورزی/ محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگرش تحقق پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید جواد ساداتی‌نژاد عصر پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور که با حضور دامداران و کشاورزان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در دولت سیزدهم نگاه به کشاورزی ویژه است برای اولین بار زنجیره تولید غذا به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات هجدهمین سفر استانی دولت برای بخش کشاورزی استان خراسان رضوی اختصاص یافته است و حوزه کشاورزی در دولت و مجلس دارای جایگاه و قدرت ویژه‌ای است. کنترل بازار در حوادث سخت است و بازار محصولات کشاورزی دچار نوساناتی است، باید محصول کشاورزی و تولید کننده را حمایت کنیم این موضوع در راستای حمایت از مصرف کننده نیز است.

 

وی گفت: حوزه تولید کننده کشاورزی ما از قدرت لازم برخوردار نیست چرا که تشکل‌های کشاورزی ما پراکنده و این موضوع موجب تنزل قدرت کشاورزان در کشور شده است.

 

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ما باید بازار را به بخش خصوصی واگذار کنیم و مسئولیت نظارت بر بخش خصوصی را داشته باشیم اما اکنون قدرت کافی برای این واگذاری را نداریم. نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگاه تحقق پیدا کند و اگر ارز ترجیحی در حوزه کشاورزی و دامداری برداشته شود نیاز به سرمایه زیاد در گردش دارد.

 

ساداتی‌نژاد افزود: ما محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم و در همین راستا قرارداد با روسیه برای واردات گندم بسته‌ایم و بزودی با ونزوئلا هم قرارداد می‌بندیم تا دست دلالان را قطع کنیم البته در این راه به اطلاعات صحیح نیازمندیم، غذا مانند اسلحه عمل و سلاح قدرتمندی است.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: به دنبال طرح کشاورزی قراردادی در دولت سیزدهم هستیم، کشاورز ایرانی باید قراردادی باشد که از زمانی که بذر را می‌کارد خریدار آن مشخص باشد تا خسارتی به کشاورز وارد نشود، تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور را به مدل کشاورز قراردادی تبدیل کرده‌ایم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14711 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين بازدید: 1202 ساعت: 8:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.
چرا بستنی برای کودکان واجب است؟ تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.