وزیر جهاد کشاورزی در نیشابور اعلام کرد؛
نگاه تحولی دولت سیزدهم به کشاورزی/ محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگرش تحقق پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید جواد ساداتی‌نژاد عصر پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور که با حضور دامداران و کشاورزان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در دولت سیزدهم نگاه به کشاورزی ویژه است برای اولین بار زنجیره تولید غذا به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات هجدهمین سفر استانی دولت برای بخش کشاورزی استان خراسان رضوی اختصاص یافته است و حوزه کشاورزی در دولت و مجلس دارای جایگاه و قدرت ویژه‌ای است. کنترل بازار در حوادث سخت است و بازار محصولات کشاورزی دچار نوساناتی است، باید محصول کشاورزی و تولید کننده را حمایت کنیم این موضوع در راستای حمایت از مصرف کننده نیز است.

 

وی گفت: حوزه تولید کننده کشاورزی ما از قدرت لازم برخوردار نیست چرا که تشکل‌های کشاورزی ما پراکنده و این موضوع موجب تنزل قدرت کشاورزان در کشور شده است.

 

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ما باید بازار را به بخش خصوصی واگذار کنیم و مسئولیت نظارت بر بخش خصوصی را داشته باشیم اما اکنون قدرت کافی برای این واگذاری را نداریم. نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگاه تحقق پیدا کند و اگر ارز ترجیحی در حوزه کشاورزی و دامداری برداشته شود نیاز به سرمایه زیاد در گردش دارد.

 

ساداتی‌نژاد افزود: ما محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم و در همین راستا قرارداد با روسیه برای واردات گندم بسته‌ایم و بزودی با ونزوئلا هم قرارداد می‌بندیم تا دست دلالان را قطع کنیم البته در این راه به اطلاعات صحیح نیازمندیم، غذا مانند اسلحه عمل و سلاح قدرتمندی است.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: به دنبال طرح کشاورزی قراردادی در دولت سیزدهم هستیم، کشاورز ایرانی باید قراردادی باشد که از زمانی که بذر را می‌کارد خریدار آن مشخص باشد تا خسارتی به کشاورز وارد نشود، تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور را به مدل کشاورز قراردادی تبدیل کرده‌ایم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14711 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين بازدید: 936 ساعت: 8:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
6 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :