وزیر جهاد کشاورزی در نیشابور اعلام کرد؛
نگاه تحولی دولت سیزدهم به کشاورزی/ محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگرش تحقق پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید جواد ساداتی‌نژاد عصر پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور که با حضور دامداران و کشاورزان شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در دولت سیزدهم نگاه به کشاورزی ویژه است برای اولین بار زنجیره تولید غذا به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات هجدهمین سفر استانی دولت برای بخش کشاورزی استان خراسان رضوی اختصاص یافته است و حوزه کشاورزی در دولت و مجلس دارای جایگاه و قدرت ویژه‌ای است. کنترل بازار در حوادث سخت است و بازار محصولات کشاورزی دچار نوساناتی است، باید محصول کشاورزی و تولید کننده را حمایت کنیم این موضوع در راستای حمایت از مصرف کننده نیز است.

 

وی گفت: حوزه تولید کننده کشاورزی ما از قدرت لازم برخوردار نیست چرا که تشکل‌های کشاورزی ما پراکنده و این موضوع موجب تنزل قدرت کشاورزان در کشور شده است.

 

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ما باید بازار را به بخش خصوصی واگذار کنیم و مسئولیت نظارت بر بخش خصوصی را داشته باشیم اما اکنون قدرت کافی برای این واگذاری را نداریم. نگاه ما در حوزه کشاورزی تحولی است که باید همه کمک کنند تا این نگاه تحقق پیدا کند و اگر ارز ترجیحی در حوزه کشاورزی و دامداری برداشته شود نیاز به سرمایه زیاد در گردش دارد.

 

ساداتی‌نژاد افزود: ما محدودیتی برای تولید و واردات گندم نداریم و در همین راستا قرارداد با روسیه برای واردات گندم بسته‌ایم و بزودی با ونزوئلا هم قرارداد می‌بندیم تا دست دلالان را قطع کنیم البته در این راه به اطلاعات صحیح نیازمندیم، غذا مانند اسلحه عمل و سلاح قدرتمندی است.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: به دنبال طرح کشاورزی قراردادی در دولت سیزدهم هستیم، کشاورز ایرانی باید قراردادی باشد که از زمانی که بذر را می‌کارد خریدار آن مشخص باشد تا خسارتی به کشاورز وارد نشود، تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور را به مدل کشاورز قراردادی تبدیل کرده‌ایم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14711 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين بازدید: 1414 ساعت: 8:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
7 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
8 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
10 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
11 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  معکوس کردن روند پیش‌دیابت، کلید محافظت از سلامت قلب است پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افراد...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.