7 نوع غذا و گیاه دارویی که با سرماخوردگی مبارزه می کند


پایگاه خبری لقمه: در حالیکه برخی افراد در طول فصول سرد سال فقط زکام را تجربه می کنند، اکثر افراد بدون شک با سرماخوردگی یا آنفولانزا مبارزه می کنند.اگر شما خوش شانس نباشید و جزء گروه دوم باشید، احتمالا دست به دامن انواع و اقسام داروها و واکسیناسیون خواهید شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در حالیکه برخی افراد در طول فصول سرد سال فقط زکام را تجربه می کنند، اکثر افراد بدون شک با سرماخوردگی یا آنفولانزا مبارزه می کنند.اگر شما خوش شانس نباشید و جزء گروه دوم باشید، احتمالا دست به دامن انواع و اقسام داروها و واکسیناسیون خواهید شد. اما آیا واقعا لازم است؟
در پاسخ باید گفت نه واقعا لازم نیست! در اطراف ما غذاها و گیاهان دارویی بسیاری هستند که با سرعت بیشتری نسبت به داروها از علائم سرماخوردگی پیشگیری می کنند.ما در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاها و گیاهان دارویی ای بپردازیم که سیستم ایمنی بدنتان را در برابر بیماری های مرتبط تقویت خواهد کرد. بنابراین توصیه می کنیم با ما همراه باشید.
7 نوع غذا و گیاه دارویی که با سرماخوردگی مبارزه می کند 
۱. ویتامین ث
"ویتامین ث” به خودی خود یک ابزار فوق العاده به منظور افزایش سیستم ایمنی بدن و مبارزه با علائم بیماری های دستگاه تنفسی فوقانی است. یک مطالعه در کتابخانه کوکرن نشان داده است ورزشکارانی که مکمل های ویتامین ث مصرف کرده بودند بیشتر از سایر ورزشکاران قادر به مبارزه با سرماخوردگی بوده اند.
۲. کیوی
فواید میوه "کیوی” شگفت انگیز است. کیوی ها سرشار از ویتامین ث، ویتامین های ب و فیبر هستند. اخیرا یک مطالعه که در مجله انگلیسی تغذیه به چاپ رسید، نشان داد که رژیم غذایی غنی از کیوی قادر به کاهش علائم سرماخوردگی (سردرد و گلودرد) می باشد.
۳. سرکه سیب
"سرکه سیب” یک ماده آنتی باکتریال، آنتی ویروس، ضد قارچ و ضد التهاب است که به منظور درمان های بی شماری مورد استفاده قرار می گیرد. حالت قلیایی آن در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های زیادی موثر است. اگر خوردن سرکه سیب به تنهایی برایتان دشوار است می توانید آن را با آب گرم و مقدار اندک عسل مصرف نمائید.
۴. زنجبیل
در حالیکه به طور معمول از "زنجبیل” به عنوان یک راه حل برای درد معده تان یاد می کنید، خواص تسکین دهنده دیگری هم دارد. علاوه بر خواص ضد سرطانی و ضد التهابی، زنجبیل برای درمان احتقان، سرفه، گلودرد و گرفتگی بینی استفاده می شود. همچنین می تواند تعریق و سم زدایی را ترویج دهد.
۵. اکیناسه
"اکیناسه”، در فروشگاه های موادغذایی یا عطاری ها به عنوان یک نوع چای یا دم نوش فروخته و عرضه می شود. از خواص اکیناسه می توان به تقویت کنندگی و افزایش ایمنی بدن اشاره کرد. مصرف اکیناسه در طول دوران سرماخوردگی می تواند به کمتر کردن دوره بیماریتان تا چند روز کمک کند. یک مطالعه بالینی نشان داده است که اکیناسه می تواند مدت زمان سرماخوردگی را تا ۲۶% کاهش دهد.
۶. روغن پونه کوهی
"روغن پونه کوهی” که به صورت مایع یا کپسول موجود است، به عنوان یک عامل شفادهنده قدرتمند محسوب می شود. مطالعات نشان داده اند که روغن پونه کوهی قادر به پیشگیری از نفوذ ویروس ها بوده و می تواند آن ها را از بین ببرند. خاصیت ضد ویروسی و ضد التهابی آن در طول دوران سرماخوردگی به کار می آید.
۷. روی
"روی” به طور طبیعی در مواد غذایی مانند جو دو سر و دانه ها وجود دارد. اما شما می توانید مستقیما قرص های روی را مصرف کنید. روی به منظور افزایش سیستم تقویت ایمنی بدن و همچنین مبارزه با سرماخوردگی استفاده می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زوم تک

کد: 10331 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ آبان بازدید: 214 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوانزا بامصرف ویتامین D ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 5 مواد غذایی را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
3 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
4 تفاوت آنفلوآنزا و سرماخوردگی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
5 تغذیه بیماران PKU در مواقع اضطراری ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
6 باخوردن میوه دوره سرماخوردگی را کوتا کنیم ۱۳۹۵ شنبه ۱۰ مهر
7 فواید خوردن سوپ برای بدن ۱۳۹۴ جمعه ۲۵ دي
8 7 جایی که ممکن است به راحتی دچار آنفولانزا شوید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
9 معجزه‌گر درمان سرماخوردگی وسرفه های خشک ، شلغم است/شلغم گیاهی ضد سرطان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 یک سرما خوردگی ساده، 48 هزار تومان! ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.
درباره شایعات وحشتناک رایج لاغری چه می‌دانید چاقی و اضـافه وزن این روزها به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم تبدیل شده است. هر روز یک رژیم غذایی تازه و یک داروی جدید برای کاهش وزن وارد بازار می‌شود.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.

حامیان