شناسایی هشت هزار گونه گیاهی در کشور


پایگاه خبری لقمه: مشاور دبیرکل و نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجمع متخصصین ایران گفت: اکنون هشت هزار گونه گیاهی مختلف در کشور وجود دارد که ازاین تعداد 2 هزار و 300 گونه دارای خواص دارویی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی حسین بیرانوند روز چهارشنبه در گفت وگویی در بروجرد افزود: کاشت هریک هکتار گیاه دارویی زمینه اشتغال 180 جوینده کار را فراهم می کند.

وی با اشاره به موقعیت اقلیمی ایران اظهارکرد: از مجموع گونه های گیاهی یکهزار و 728 گونه بومی و دارویی انحصاری در ایران هستند.

 

مشاوردبیرکل و نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجمع متخصصین ایران بیان کرد: لرستان به لحاظ موقعیت خاص اقلیمی و شرایط آب وهوایی چهار فصل دارای 151 گونه گیاه دارویی است و یکی از رویشگاه های گونه های گیاهی کشور به شمار می رود.

بیرانوند اضافه کرد: گیاهان دارویی در بخش های مختلف ازجمله داروسازی، سمومی گیاهی، تهیه علوفه دام ، رنگ های طبیعی، صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی و طیور دارای کاربردهای فراوانی هستند.

 

وی با اشاره به اینکه گونه های گیاهی نیاز به آب فراوان ندارند، ادامه داد: وجود این گونه ها علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب موجب توسعه کشاورزی ارگانیک و ایجاد انقلاب نوین در صنعت کشاورزی و دارویی می شود.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجمع متخصصین ایران با تاکید بر ضرورت توسعه، تولید و کشت گونه های گیاهی با وجه و خواص مختلف آنها ادامه داد: برخی بی مهری ها با گونه های گیاهی و برداشت های بی رویه و نامناسب موجب تخریب آنها شده است.

 

عضو پارک علم وفناوری لرستان همچنین گفت: با توسعه کشت گونه های گیاهی می توان در زمینه توسعه اقتصادی، گام های بلندی برداشت چرا که درآمد از حاصل از کشت گیاهان دارویی 10 برابر دیگرمحصولات کشاورزی است.

بیرانوند با اشاره به بحران های کم آبی کاهش کاشت محصولات آبدوست را ضروری دانست و بر توسعه کشت گونه های گیاهی به ویژه در بخش دارویی تاکید کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10440 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 1864 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
10 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه 100 سال عمر ‌کنیم؟ «الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگ‌ها و مادرها شنیده‌اید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.