افزایش قیمت دلار و سکه در بازار آزاد ۲۷ خرداد ۱۴۰۲


پایگاه خبری لقمه: قیمت دلار در بازار مبادله نسبت به هفته قبل تفاوت چندانی نداشته در حالی که قیمت سکه امروز ۲۷ خرداد نسبت به پنج شنبه هفته قبل با افزایش یک میلیونی مواجه شده و به کانال ۳۰ میلیون تومانی نزدیک شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، قیمت دلار در بازار مبادله ارز و طلا به ۴۱,۳۴۹ تومان رسیده و دلار حواله نیز به قیمت ۳۷,۵۹۰ تومان به فروش می‌رسد.
 
قیمت یورو نیز در بازار مبادله به ۴۵,۱۷۱ تومان رسیده و قیمت یورو حواله در محدوده ۴۱,۰۶۴ تومان است.
 
قیمت دلار در بازار آزاد با افزایش قیمت نسبت به هفته قبل مواجه شده و اکنون در ناحیه ۴۹,۵۵۰ تومان قرار دارد، البته دلار در سبزه میدان قیمت کمتری داشته و در محدوده ۴۸,۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
 
قیمت طلا و سکه در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ / سکه دوباره گران شد
 
 
به گزارش خبرنگار مهر، قیمت سکه امامی امروز شنبه ۲۷ خرداد سال ۱۴۰۲ با افزایش قیمت یک میلیون تومانی به ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است.
 
هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز تا به این لحظه ۲ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شده است.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15234 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 820 ساعت: 10:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
9 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

  درمان نكردن به موقع آبسه‌های دندانی منجر به مرگ بیمار می‌شوند یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماری‌های لثه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.