صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
طرز تهیه الویه رژیمی
طرز تهیه الویه رژیمی
لقمه: این الویه رژیمی برای مبتلایان به کلسترول بالا بسیار مناسب است.
مواد لازم :
سینه مرغ آب پز : نصف یک عدد
تخممرغ آبپز : یک عدد
سیب زمینی آبپز : یک عدد متوسط
خیار شور : 200 گرم
کنسرو نخود فرنگی : 4 قاشق غذا خوری
هویج : یک عدد متوسط
ماست چکیده کمچرب : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : کمی
طرز تهیه :
تخممرغ و سیب زمینی آبپز را رنده کنید.
گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کردهاید ریش ریش کنید.
هویج را هم که در کنار تخممرغها نیم پز کردهاید پوست گرفته و رنده کنید.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
بهتر است پیش از صرف بگذارید الویه 20 دقیقه بماند تا جا بیفتد.
نقل از :سلامت نیوز
کد:
1554
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۱۸ شهريور
بازدید:
4600
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت تخممرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2
صادرات تخم ماهی قزلآلا از آذربایجانشرقی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4
اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5
کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
6
تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
7
تخممرغ هم پس از مرغ گران شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8
قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
9
ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد
۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
10
افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی
۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11
دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رازهایی درباره فست فودها!
شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...
داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود
رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...
مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است
گوشتهای قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو
باید جملهی «هر گردی گردو نمیشود» را با آب طلا نوشت و آویزهی هر کوی و برزنی کرد. قدیمیها یک چیزی میدانستند که چنین ضربالمثلی ساختهاند.
نکتههایی برای پختن ماهی
ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
تغذیه در سفرهای تابستانی
چگونه میتوان در طول سفر که غذای روح فراهم میشود، با رعایت چند نکته ساده تغذیهای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است