103 هزار هکتار زمین در سطح کشور زیر کشت زیتون قرار دارد




لقمه: ˈعلیرضا اسماعیلی در حاشیه دوره آموزشی فنی و تخصصی اصلاح باغهای زیتون مازندرانˈ در آمل طی گفت و گو یی افزود: از این میزان 56 هزار هکتار از زمینهای زیتون کاری شده، بارور است.

وی گفت: در این سطح سالانه بیش از 102هزار تن میوه زیتون تولید و عرضه می شود.

او ادامه داد: 60 درصد زیتون تولیدی در کشور به صورت کنسرو درآمده و از بقیه آن شامل حدود هفت هزار تن در سال روغن خام استحصال می شود.

مسئول گروه اصلاح و بهسازی دفتر زیتون وزارت جهاد کشاورزی میانگین تولید زیتون در کشور را حدود دو تن در هر هکتار اعلام و بیان کرد: بیشترین میزان تولید در واحد سطح مربوط به سه استان گیلان، قزوین و زنجان با حدود 5/3 تن در هر هکتار است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه متوسط تولید جهانی زیتون 8/1 تن در هر هکتار است وضعیت ایران در میزان عملکرد تولید را قابل قبول خواند و افزود: سطح کلی زیرکشت زیتون در جهان حدود 10میلیون 800 هزار هکتار است.

وی ادامه داد: هم اکنون 25 کشور جهان از جمله ایران شرایط کشت و تولید میوه زیتون را دارند و در این میان اسپانیا و یونان از مهمترین تولیدکنندگان این محصول محسوب می شوند.

او همچنین به حمایتهای وزارتخانه از کشاورزان برای توسعه زمینهای زیرکشت زیتون در کشور اشاره و بیان کرد: به متقاضیان در این بخش حدود سه میلیون و 500 هزار ریال تسهیلات بلاعوض برای ایجاد هر هکتار باغ زیتون پس از ارائه کارشناسیهای فنی و تخصصی، پرداخت می شود.

وی توزیع نهالهای یارانه دار و اصلاح شده و نیز کمک 85 درصدی دولت برای اجرای طرح آبیاری نوین را از دیگر حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی به منظور توسعه باغهای زیتون در سطح کشور ذکر کرد




کد: 1578 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 2135 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.