رئیس سازمان دامپزشكی كشورخبر داد:حذف هزار راس دام آلوده به بیماری سل


رئیس سازمان دامپزشكی كشور گفت: طی سالهای 1384 تا 1390 بطور میانگین هرساله 1.2 میلیون نوبت سر دام تحت آزمایش سل قرار گرفته كه تعداد یك هزار و 861 راس دام، آلوده به بیماری سل شناخته شده و حذف شدند.

به گزارش لقمه، دكتر سید محسن دستور اضافه كرد: از ابتدای سال 1384 تا پایان سال گذشته در مجموع بیش از 8 میلیون و 732 هزار نوبت سر دام تحت آزمایش و تست بیماری سل قرار گرفتند.
رئیس سازمان دامپزشكی كشور نسبت دام حذف شده به تعداد كل دام هایی كه آزمایش بیماری سل بر روی آنها اجرا شده است را 14 درصد (14 مورد از هر 000/10 راس)عنوان كرد.
وی اظهار كرد: سل از جمله بیماری‌های مشترك بین انسان و حیوان است كه از جنبه های اقتصادی و بهداشت عمومی از اهمیت ویژه‌ای برخور است.
یادآور می شود، بیماری سل گاوی از طریق تماس مستقیم و یا مواد آلوده دام مبتلا، به انسان انتقال پیدا می‌كند و انتقال آلودگی به انسان می‌تواند باعث سل ریوی یا قارچ ریوی (نظیر مننژیت، عفونت دستگاه تناسلی، سل پوستی و استخوانی) شود.
برای پیشگیری از این بیماری دام‌های واجد شرایط در دامداریهای تحت پوشش به طور منظم آزمایش می‌شوند و در صورت مواجه با دام‌های راكتور(آلوده)، تست مورد نظر را تقویت نموده و آزمایشات را در فواصل معینی تكرار نموده تا گله فاقد دام راكتور شود.


نقل از :آریا

کد: 1635 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 2425 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 روغن کلزا یا آفتابگردان؛ کدام روغن برای سلامت قلب انتخاب بهتری است؟ ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۸ آذر
4 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
5 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
10 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.