مواد لازم: سبزی قورمهسبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله) سرخ شده: 200 گرم گوشت گوسفندی: 350 گرم لوبیا قرمز: 200 گرم لیموامانی: 3 عدد چاشنی رب نارنج: یك قاشق مرباخوری نمك و زردچوبه: به میزان لازم پیاز متوسط: یك عدد روغن: به میزان لازم روش تهیه: ابتدا پیاز را با روغن سرخ میكنیم تا پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه میكنیم تا سرخ شود. سپس زردچوبه و سبزیهای كه از قبل سرخ شده است را به مواد اضافه میكنیم، بعد لوبیا و لیمو امانی و حدود یكپنجم لیتر آب به مواد اضافه میكنیم، حرارت را كم كرده تا مواد3 ساعت پخته شود. حدود 15 دقیقه آخر، چاشنی (رب نارنج) را به مواد اضافه میكنیم. نكات ویژه: لیمو «امانی» همان لیموترش معمول خشكشده است. اما شهرت آن به اسم لیمو «امانی» به این دلیل است كه شهر «امان» پایتخت كشور اردن معروفترین نوع لیمو را دارد. كشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین كشورهای مختلف از نظر محصولات مركباتی، بسیار بنام هستند و طعم و عطر این محصول مثل زیره كرمان خودمان است. اما در ایران به اشتباه و به عرف این لیمو را «لیموی عمانی» مینامند. لازم به ذكر است كشور «عمان» فاقد هر نوع محصولات مركباتی معروف بوده و زیتون این كشور بسیار مشهور است. نكته سلامت: لیمو امانی در خورش بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میكند و بهتر است هنگام میل كردن غذا، از خوردن لیموی داخل خورش صرفنظر كنید. آ.ف