رییس اتحادیه پنبه و دانه‌های روغنی خبر داد:
سهم 5.4 درصدی كشور در تولید روغن نباتی


رییس اتحادیه پنبه و دانه‌های روغنی از برداشت 300 هزار تن دانه روغنی و استحصال 81 هزار تن روغن خبر داد و گفت: سالانه یك میلیون و 515 هزار تن روغن مورد نیاز كشور است كه تنها 5.4 درصد از میزان در داخل تولید و بقیه از طریق واردات تامین می‌شود.

علی مظفری گفت: امسال از 200 هزار هكتار سطح زیركشت دانه‌های روغنی در كشور 300 هزار تن محصول برداشت شده كه 81 هزار تن از دانه‌های برداشت‌شده روغن استحصال می‌شود.


وی با اشاره به پایان برداشت دانه آفتابگردان در مرداد‌ماه و پایان برداشت دانه كلزا در خرداد‌ماه گفت: برداشت دانه سویا از آبان‌ماه آغاز می‌شود.


رییس اتحادیه پنبه و دانه‌های روغنی قیمت تضمینی خرید هر كیلوگرم دانه روغنی كلزا در سال گذشته را 755 تومان، دانه آفتابگردان روغنی را 700 تومان و سویا را كیلویی 662 تومان عنوان و اظهار كرد: با توجه به این‌كه قیمت‌های خرید سال جاری مناسب است هنوز نرخ خرید تضمینی اعلام نشده و مبنای خرید محصول از كشاورزان نرخ‌های سال گذشته است.


به گفته‌ی مظفری امسال هر كیلوگرم كلزا در بازار آزاد 1000 تا 1200 تومان و هر كیلوگرم دانه آفتابگردان روغنی 1020 تا 1150 تومان فروخته شده است.


وی با بیان این‌كه هنوز دانه روغنی سویا برداشت نشده است، پیش‌بینی كرد: قیمت این محصول در بازار بیش از كیلویی 1000 تومان باشد.


مظفری یاد‌آور شد: 35 درصد از دانه كلزا، 42 درصد از دانه آفتابگردان و 18 درصد از دانه سویا روغن استحصال می‌شود.


رییس اتحادیه پنبه و دانه‌های روغنی مصرف سرانه روغن نباتی در كشور را 20 كیلوگرم عنوان و اظهار كرد: سالانه یك میلیون و 515 هزار تن روغن مورد نیاز كشور است كه تنها 5.4 درصد از میزان نیاز، در داخل تولید و بقیه از طریق واردات تامین می‌شود.


وی پیش‌بینی كرد: امسال تولید روغن نباتی از دانه‌های تولیدی داخل شامل 42 هزار تن روغن كلزا، 27 هزار تن روغن سویا و 12 هزار تن روغن كلزا باشد كه در مجموع 81 هزار تن سهم روغن نباتی مصرفی از تولید داخلی یعنی 5.4 درصد است.


مظفری اظهار كرد: دانه‌های روغنی قبلا محصولات استراتژیك محسوب می‌شد كه طی دو - سه سال اخیر در زمره‌ محصولات راهبردی قرار گرفته‌اند.


نقل از :ایسنا

کد: 1737 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 2619 ساعت: 4:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگی...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.