غذاهای پاییزی؛ سوپ پرتقال


پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.

مواد اولیه:

• مرغ آب‌پز چرخ‌شده یك كیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یك عدد
•گوجه‌فرنگی 500 گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• كره 50 گرم
• نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

پیاز و سیر سرخ‌شده را با آرد وگوجه‌فرنگی رنده‌شده مخلوط كرده و بعد مرغ، آب پرتقال، كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل كنید.



م.ت


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1839 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۰ مهر بازدید: 4723 ساعت: 2:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


مریم

سلام. خسته نباشید. دستور پخت خوبی بود ولی من تا به حال اسمشو نشنیده بودم! دستتون درد نکنه، حتما درستش می کنم.
محمد

چه با مزه. یعنی با پرتقال هم میشه سوپ درست کرد!؟

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت