مواد اولیه: • قارچ نیم كیلوگرم • سینه مرغ یك عدد • پنیر موتزارلا 200 گرم • پیاز یك عدد • فلفل دلمهای یك عدد • روغنزیتون دو قاشق غذاخوری • سس گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری • زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم موادلازم برای سس سفید: آرد سه قاشق غذاخوری شیر یك پیمانه كره 50 گرم طرز تهیه: سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغنزیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمهای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجهفرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایههای قارچ را جدا كنید و قسمتهای سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید. آن گاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كمكم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید. م.ح