به گزارش لقمه، سعیده معانی، كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به این كه گروه مغزها و دانهها به حفظ سلامت پوست كمک زیادی میكند، افزود: فیبر نامحلول موجود در این تركیبات با جذب آب در دستگاه گوارش منجر به افزایش حجم مدفوع شده و در نتیجه از بروز یبوست جلوگیری میكند، از سوی دیگر با ایجاد احساس سیری و پری شكم از پرخوری و زیاده خوری نیز جلوگیری میكند. ویتصریح كرد: یک مشت آجیل و خشكبار، دانههایی مانند كنجد، نخودچی و كشمش، شاهدانه و گندمک، ذرت بوداده و برنجک، نمونههایی از میان وعدههای غذایی هستند كه مصرف آنها برای دانش آموزان توصیه میشود. این كارشناس تغذیه با تاكید بر این كه باید در مصرف میان وعدهها نیز دقت شود، گفت: درست است كه این گروه در میان وعدههای سالم آورده شده است ولی مصرف بیش از حد آنها میتواند ایجاد اضافه وزن و چاقی كند بنابراین رعایت حد تعادل در مصرف و ایجاد تنوع در استفاده از آنها توصیه میشود. ع.ف